ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Şubat 2014 Pazar 12:50

Hikmet Karaman: Şehrin iki takımı da el ele ligde kalacak

Hikmet Karaman: Şehrin iki takımı da el ele ligde kalacak


Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Kayseri’nin iki takımı kaldırabilecek potansiyele sahip olduğuna dikkat çekerek, "Kayseri futbol şehri olmaya aday bir kent. Futbol şehride diyebiliriz. İki takımı Süper Lig’de ikisi de bir şanssızlık yaşıyor. İki takımda el ele ligde kalacaktır." dedi.

Kayseri Erciyesspor ile Kayserispor arasında ligin 23. haftasında oynanacak olan maçı değerlendiren Karaman, şunları söyledi:

"Bu şehrin iki takımı var. Bu şehir daha önce de ligde iki takımla bulundu. Şehirde potansiyel var. Futbol şehri olmamız gerekiyor. Bursa’nın olduğu gibi. Süper Lig’de 2 takımı olan bir şehiriz. Cumhurbaşkanı, meclis başkan vekili, bakanı, akıllı, ülkeyi yöneten ve yönetecek kudretli kişiler var. Hepimize iş düşüyor. Bu ilgiyi çoğaltmamız lazım.

9 yıl önce Kayserispor’da görev yaptığım dönemde de ligde kalma yolunda büyük mücadele verdik ve başarılı olduk. Bugün de aynı konumdayız. Ligde kalsın diye inanılmaz mücadele verdik. İki takımda da çalışan teknik adam olarak asla düşman olamayız. Yarışacağız önde gideni alkışlayıp elini sıkacağız. Kayserispor’da güçlü kadroya sahip. Objektif bakıyorum. İnşallah iyi mücadele edip puanları alıp el ele ligde kaldıktan sonra da bu şehrin bunun değerini bilmeliyiz."

Hikmet Karaman, ceza nedeniyle Kayseri derbisinin seyircisiz oynanacağını hatırlatarak, "İsterdim ki bu maçı Kayseri insanı seyretsin. Zevkli bir maç olsun. Ama bu cezanın ertelenmesi söz konusu değil. O nedenle bu mümkün olmayacak." dedi.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER