ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ocak 2014 Perşembe 10:39

Hidayet'in yeni takımı belli oldu.

Hidayetin yeni takımı belli oldu.

Amerikan spor kanalı ESPN, NBA'in güçlü takımlarından Clippers'ın milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile bugün sözleşme imzalamayı planladığını duyurdu.


Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Los Angeles Clippers'ın, milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu ile bugün sözleşme imzalamayı planladığı bildirildi.

ESPN'in haberine göre, Los Angeles Clippers antrenörü Doc Rivers, Clippers'ın, takımın bugün çıkacağı 7 maçlık ve 12 gün sürecek deplasman turu öncesinde deneyimli basketbolcu Türkoğlu ile sözleşme imzalamasını beklediğini söyledi.
Haberde, Türkoğlu'nun Clippers'ın yarın New York Knicks ile deplasmanda oynayacağı maçta yeni takımının formasını giymesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Rivers, sözleşmenin şartlarına dair bilgi vermezken, sözleşmenin sezon sonuna kadar olan süreyi kapsayacağının tahmin edildiği kaydedildi.

Rivers, Hidayet'in takımda yeni bir şutör olacağını ve çok yetenekli bir oyuncu olduğunu ifade etti. Clippers'in, bir süredir takımla antremana çıkan Türkoğlu'nun performansından çok etkilendiği belirtiliyor.

Rivers, Hidayet için, "Her yerden basket attı. İyi göründü. İyi bir antrenmandı. Onu oyuncu olarak beğeniyorum, her zaman beğendim. 3 ve 4 numarada oynayabiliyor" diye konuştu.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER