ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mart 2014 Perşembe 11:57

Her yerde paralel var!

Her yerde paralel var!

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzon maçında yaşananlara tepkisini böyle dile getirdi: "Olayların tek sorumlusu 3 Temmuz'u tezgahlayanlar. Paralel her yerde ama şikeye gelince kimse bundan söz etmiyor"


F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Trabzon-F.Bahçe maçını arkadaşlarıyla izlerken yaptığı yorumlar önceki gün maraton.com.tr'de haber oldu. İki saat sitede kalıp kaldırılan haberi, Başkan Yıldırım yalanladı. İşte maç akşamı yaşananların detayları:

OLAYLARI TIRMANDIRDILAR

Trabzonspor yönetimi, şikeyi kaşıdıkça taraftarı da bu hala geldi. Her yerde paralel yapı var ama şikeye gelince, kimse paralel yapıdan bahsetmiyor. Bu yüzden Trabzonlu taraftarlar en günahsız olanlar. 3 Temmuz olaylarını tezgahlayanlar bu olayların tek sorumlusudur. Neden hep Trabzonspor'la şampiyonluk mücadelesini Fenerbahçe yapıyor. Ve olaylar tırmandırılıyor.

HEP Mİ F.BAHÇE SUÇLU BU ÜLKEDE?

1996'da Ali Şen'e şimdi de bana saldırılıyor. Bu sene 10 puan fark atarak öne geçtik. Diyelim ki şampiyon olamadık. O zaman da şampiyon olan takım için şike mi yaptı diyecekler. Hep mi Fenerbahçe suçlu? Bu algıyı yaratanlar bunun hesabını verecekler. Neden son iki sezonu dinlemediler de Trabzonspor ile şampiyonluk yarışına girince, dinlemeye başladılar? Şimdi mi lig temiz oldu.

TRABZON'A 1 MAÇ BİLE CEZA VERMEM

Tek hobisi Trabzonspor olan masum taraftarları kocaman bir kavganın ve kaosun içine çektiler. TFF başkanı olsam Trabzonspor'a 1 maç bile ceza vermem. 3 Temmuz 2011'de Türk futboluna indirilen en büyük darbedir. O atılan kocaman taş Volkan'ın kafasına gelseydi kim ne konuşacaktı. Bunun hesabını nasıl vereceklerdi. O Fenerbahçe kalecisi olduğu kadar, milli takımımızında kalecisi.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER