ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Şubat 2017 Perşembe 16:52

"Her maç final"

"Her maç final"

Sivasspor'un takım kaptanı Adem Koçak: "Geride 13 hafta kaldı ve özellikle kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmaların hepsinde galip gelmek istiyoruz"


TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un takım kaptanı Adem Koçak, ligde her maça final gözüyle baktıklarını, özellikle sahalarındaki tüm karşılaşmaları kazanmak istediklerini söyledi.

Adem, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde bu hafta sahalarında Büyükşehir Gaziantepspor ile zor bir karşılaşma oynayacaklarını belirtti.

Ligde artık kolay maç kalmadığına dikkati çeken Adem, "Her maç final. Geride 13 hafta kaldı ve özelikle kendi sahamızda oynadığımız karşılaşmaların hepsinde galip gelmek istiyoruz." dedi.

Geride kalan haftada ligde deplasmanda Denizlispor'u yenerek moral bulduklarını dile getiren Adem, Büyükşehir Gaziantepspor maçında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarına işaret ederek, "Taraftarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bizim için gerçekten itici bir güç. Bizi desteklemeye devam etsinler, şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Bu yolda çok çalışıyoruz ve onları da yanımızda görmek istiyoruz." diye konuştu.

- Antrenman

Sivasspor, ligin 22. haftasında sahasında Büyükşehir Gaziantepspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Mesut Bakkal, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde sahada futbolcularıyla kısa süreli toplantı yaptı.

Sivasspor'un antrenmanına, sakatlığı bulunan Dejan Kelhar katılmazken, Burhan Eşer takımdan ayrı koştu.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER