ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Temmuz 2013 Cumartesi 11:01

Hedefte Burak Yılmaz var

Hedefte Burak Yılmaz var

Fiorentina Sportif Direktörü Prade, ilk sıraya Galatasaraylı golcüyü aldıklarını açıkladı.


Galatasaray’ın yıldız forveti Burak Yılmaz, İtalyan Fiorentina kulübünün 1 numaralı transfer hedefi haline geldi.

Mor Menekşeler, Mario Gomez ve kulübü Bayern Münih ile görüşmelere başlamıştı. Ancak İtalyan kulübünün sportif direktörü Daniele Prade dün yaptığı açıklamada Bayern ile yapılan pazarlıklarda arada iki kulübün ücretleri arasında 5-6 milyon euroluk fark olduğunu söyledi. Forvet bölgesi için ilk tercih olarak görülen Gomez’de arada büyük uçurum oluşmasından dolayı Fiorentina’nın rotasını Burak Yılmaz’a çevirdiği ifade edildi.

WELLINGTON TAMAM

Cim-Bom, Brezilyalı Wellington için bu ülkeye çıkarma yaparken, Sportif Koordinatör Bülent Tulun ile Takım Menajeri Cenk Ergün’ün Sao Paulo kulübüyle masaya oturdu. 22 yaşındaki genç önlibero ile el sıkışan sarı-kırmızılılar, Wellington için Sao Paulo ile de büyük oranda anlaştı. Ancak transfer için son kararın Melo ve Juventus ile pazartesi yapılacak zirveden sonra netleşeceği bildirildi. Galatasaray’ın transferini düşündüğü, Bruma’nın menajeri ilginç bir açıklama yaptı. Portekizli oyuncunun menajeri, Bruma’nın transferi hakkında en ciddi teklifi 7 milyon euro ile Galatasaray’dan aldıklarını belirtirken; “Chelsea 4 milyon euro teklif etmişti” dedi.

‘İNGİLTERE’DE KONUŞURUZ’

Galatasaray performans uzmanı Scott Piri yönetiminde fiziksel çalışma yaptı. Terim basın mensuplarının “Bir şeyler sorabilir miyiz?” sorusuna “İngiltere’de konuşuruz” yanıtını verdi. Sarı-kırmızılılar akşam da basına kapalı çalıştı. Gözünden yaralanan Semih Kaya’nın tedavisine devam edilirken, bu futbolcunun tedbir amaçlı İngiltere kampına götürülmeyeceği bildirildi. 

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER