ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Kasım 2014 Cumartesi 22:22

Hazırlık maçının hakemi belli oldu

Hazırlık maçının hakemi belli oldu

A Milli Futbol Takım'ın 5 FIFA Dünya Kupası sahibi Brezilya'yı 58 yıl aranın ardından evinde ağırlayacağı hazırlık maçının hakemleri açıklandı.


A Milli Futbol Takım'ın 5 FIFA Dünya Kupası sahibi Brezilya'yı 58 yıl aranın ardından evinde ağırlayacağı hazırlık maçının hakemleri açıklandı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda 12 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 20:30'da başlayacak Türkiye-Brezilya hazırlık maçını Özbekistan Futbol Federasyonu'ndan Ravshan Irmatov yönetecek. Irmatov'un yardımcılıklarını Abdukhamidullo Rasulov ile Jakhongi Saidov yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemimiz Halis Özkahya olacak.

BREZİLYA'NIN PROGRAMI AÇIKLANDI

A Milli Takımımıza 58 yıl aradan sonra konuk olacak 5 FIFA Dünya Kupası sahibi Brezilya'nın programı belli oldu.

Brezilya A Milli Takımı oyuncuları İstanbul'a, kendi kulüplerindeki lig maçları tamamlandıktan sonra Pazar akşamı ve Pazartesi sabahı farklı gruplar halinde gelecek.

Brezilya A Milli Takımı, İstanbul'da kaldığı süre boyunca Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de kamp yapacak.

Brezilya, Türkiye'deki ilk antrenmanını 10 Kasım 2014 Pazartesi günü saat 17.00'de karşılaşmanın oynanacağı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapacak. Bu antrenmandan hemen önce ise stadyumda antrenmanı takip edecek basın mensupları için mixed zone (karma alan) etkinliği düzenlenecek.

Brezilya A Milli Takımı, İstanbul'da konaklayacağı Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'de, 11 Kasım 2014 Salı günü saat 12.45'te basın mensupları için bir mixed zone (karma alan) etkinliği daha düzenleyecek. Brezilya; aynı gün saat 16.00'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda yapacağı idmanla Türkiye maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Brezilya A Milli Takım Teknik Direktörü Dunga ise 11 Kasım 2014 Salı günü saat 16.00'daki idmanın hemen ardından Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda karşılaşma öncesi bir basın toplantısı düzenleyecek.

 


KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER