ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Aralık 2014 Çarşamba 23:51

Hamzaoğlu’ndan ’’şampiyonluk’’ mesajı

Hamzaoğlundan şampiyonluk mesajı

Galatasaray’ın başında çıktığı ilk maçı olan Eskişehirspor karşılaşmasında 4-2’lik zafer kazanan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası’nda şampiyon olmak istediklerini söyledi.


Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, oyuncuları kutladığını belirterek, "Maçtan önce konuştuklarımızın bazılarını sahada yaptık. Birlikte mücadele edeceğimizi konuşmuştuk. Bunu büyük ölçüde başardık. Maçın başında iyi oynamadık. Ancak 10 kişi kaldıktan sonra nasıl oynamamız gerekiyorsa öyle oynadık. Melo’yu kaybettik ama hem maçı hem çok farklı şeyler kazandık. Eksik kalınca iyi bir savunma çalıştık. Takım olarak iyi mücadele ettik. Bugün kenetlendik, böyle devam edeceğiz" dedi.

Türkiye Kupası’nda hedeflerinin şampiyon olmak olduğunun altını çizen genç teknik adam, "Kupa maçlarında aynı zamanda başka şeyleri kazanmayı arzuluyorum. Kenarda bekleyen arkadaşlar var onları da takımın içine katabilmek için kupa maçlarında farklı oyuncularla çıkabiliriz. Kupada en son noktaya gitmek istiyoruz" dedi.

Oyun sistemiyle ilgili bir soru üzerine ise Hamzaoğlu, bazı maçlarda tekli forvete döneceklerini, maç içinde de değişik sistemler uygulayacağını ifade etti.

"DEVRE ARASINDA MELO’YU ÇIKARTMAYI DÜŞÜNDÜM"

Melo’nun kırmızı kart görmesiyle ilgili bir soru üzerine ise sarı-kırmızılı takımın teknik direktörü şunları söyledi: "Melo’yu devrede çıkartmayı düşündüm. Ancak o bana oynamak istediğini söyledi. İkinci yarının başlarında alayım dedim, biraz daha oynamak istediğini söyledi ama dayanamadı. Zaman zaman bunları yaşayacağız."

Hamza Hamzaoğlu, devre arasına kadar elindeki bütün oyuncuların performansını göreceğini ve kadroyu 25-26 kişiye indireceğini sözlerine ekledi.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER