ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Aralık 2014 Salı 21:01

Hamzaoğlu: Rakibimiz iyi maç çıkardı

Hamzaoğlu: Rakibimiz iyi maç çıkardı

Ziraat Türkiye Kupası'nda deplasmanda karşılaştığı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'u 4-1 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, rakiplerinin iyi maç çıkardığını söyledi.


Hamzaoğlu, "Rakip takım özellikle maçın başlarında oldukça etkili ataklar gerçekleştirdi. Diyarbakır ekibinde tanıdığım oyuncular da vardı. Şeyhmus maçın sonunda bile gol pozisyonuna girdi. Diğer oyuncular da çalıştıklarında daha iyi olacaklar. Beraber çalıştığımız arkadaşlar var. Onları burada görmek bizi mutlu etti. İnşallah bundan sonra da başarılı performans sergilerler. Başarılar diliyorum Diyarbakır'a." dedi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, maç sonucundan memnun olduğunu söyledi. Hamzaoğlu, "Karşılaşma 4-1 sonuçlanmasaydı da yine de ben oyuncularımın performansından memnunum. Tabii ki kazanmak ve iyi oynamak için oynuyoruz ama oynamayan arkadaşlara şans vermeyi önemsiyoruz. Bu bizi daha kazançlı kılıyor. İleride belki onlardan faydalanacağız." diye konuştu.

Koray Günter ve Emre Can'ın durumuyla ilgili soru üzerine Hamzaoğlu, "Bugün ikisinden de memnunum. Oynadıkça daha iyi olacaklar." değerlendirmesini yaptı. Transfer haberleriyle ilgili soru üzerine Hamzaoğlu, bu tür haberlerin sürekli çıktığını kaydetti. Hamzaoğlu şunları söyledi: "Transfer haberleri sürekli çıkıyor. Ama bizim ciddi anlamda bir girişimimiz olmadı şu ana kadar. Furkan ve Umut'un dışında bir girişimimiz yok. Onların oynaması için bu kararı aldık. Kendilerinden memnuniyetsizliğimiz yok. Ama genç oyuncuların oynayabilecekleri yerlerde 6 ay geçirmeleri hem onlar hem de kulüp için iyi olacak. Biz bütün oyuncularımızdan faydalanmayı düşünüyoruz. Ama gelişme olur, hem kulüp hem de onlar için iyi teklif olursa, değerlendiririz. Her türlü teklife açığız."

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan ise Galatasaray'ın rezerve takımına karşı iyi futbol ortaya koyduklarını söyledi.

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER