ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 20 Haziran 2014 Cuma 09:59

Hajrovic de Galatasaray tarihine geçecek!

Hajrovic de Galatasaray tarihine geçecek!

Galatasaray'da 5 aylık maliyeti 9 milyon Euro'ya ulaşan ve 4.6 milyon Euro tazminat isteyen İzet Hajroviç, sarı-kırmızılı yönetimin başını çok ağrıtacak.


Galatasaray'daki Hajrovic skandalı önümüzdeki günlerde sarı-kırmızılı yönetimin başını ağrıtacağa benziyor. Bosnalı oyuncu, Cimbom'dan 4.6 milyon Euro tazminat istiyor.

İŞTE HAJROVİC'İN ENTERESAN HİKAYESİ!

1 Galatasaray scout ekibi "Alınsın" raporu vermediği halde Hajrovic, Başkan Ünal Aysal'ın bir arkadaşının tavsiyesiyle devre arası transfer edildi.

2 Hajrovic'e Türk pasaportu çıkarılacağı söylendi ama Bosnalı oyuncu yabancı statüsünde oynamaya devam etti.

3Hajrovic'in imzası sonrasında Amrabat Malaga'ya kiralık gönderildi. Bosnalı genç oyuncu tel tel dökülürken, Amrabat İspanya'da eski günlerine döndü.

4 İsviçre' de senelik 300 bin Euro kazanan Hajrovic'e yarım sezon için 550 bin Euro verildi. Boşnak oyuncu Grasshopper'da kazandığı paranın 3 katını kazandı.

5 Doksan gün alacakları ödenmedi ve sözleşmesini tek taraflı feshetmek için Galatasaray'ı FIFA'ya şikayet etti.

6 Sarı-kırmızılı kulübün serbest kalan Hajrovic'e 4.6 milyon Euro tazminat ödeme ihtimali var.

7 Beş aylık Hajrovic macerası G.Saray'a 9 milyon Euro'ya patlamak üzere...

BOŞNAK OYUNCUNUN İHTARNAMESİ...

Hajrovic'in avukatı ile pazarlık masasına oturan Galatasaray, 4.6 milyon Euro'yu 1 milyon Euro'ya indirip FIFA nezdinde konuyu kapatmak istiyor. Bu arada Boşnak oyuncunun, gönderdiği ihtarnamede Cimbom'a 15 gün süre tanıdığı ancak yönetimin bu süreyi geçirdiği için faturanın kabardığı bildirildi.

(Takvim)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER