ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 22 Ekim 2013 Salı 14:52

Hacıosmanoğlu: "Sahamızda misafirperver olacağız"

Hacıosmanoğlu: "Sahamızda misafirperver olacağız"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Hacıosmanoğlu: "Her geçen hafta hem Türkiye hem de Avrupa semalarında sert esen bordo-mavi fırtınanın siz taraftarlarına her zaman olduğundan daha fazla ihtiyacı


Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, her  geçen hafta hem Türkiye hem de Avrupa semalarında sert esen bordo-mavi fırtınanın  taraftarlarına her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğunu bildirdi. 
 
Hacıosmanoğlu, Trabzonspor Dergisi'nin ekim ayı sayısındaki yazısında,  Trabzonspor olarak değişim parolası ile yola çıktıkları Spor Toto Süper Lig'e  kötü başlangıç yaptıklarını belirterek, "Ancak zamana ihtiyacımız olduğu  söylemleri, ilerleyen haftalarda daha dikkatli ve özenli çalışarak bizlerin  haklılığını ortaya çıkarttı. Her geçen hafta hem Türkiye hem de Avrupa  semalarında sert esen bordo-mavi fırtınanın siz taraftarlarına her zaman  olduğundan daha fazla ihtiyacı var. Kulüplerin gerçek sahipleri taraftarın,  takımlarının arkasında ne denli itici bir güç oluşturduğunu sizler bizlere  gösterdiniz" ifadelerini kullandı. 
 
Yine birbirinden zorlu maçlara çıkacaklarını anlatan Hacıosmanoğlu,  şöyle devam etti: 
 
"Futbolun saha içinde mücadele edilen bir oyun olduğunu unutmadan her  ne pahasına olursa olsun kazanmaya odaklı değil, alın terimizin ıslattığı forma  ile kazanmaya çalışacağız. Türk sporunu yönetenlerin kazanmak için neler  yaptığını gördüğümüz bir ortamda, bu zihniyetin nelere sebep olduğunu da gördük.  Kendi statlarına gelen misafir takım başkan ve yöneticilerine yapılanlar sonrası  kafalarını kuma gömmeleri de çok manidardır. Yaşananların ardından kin ve nefret  tohumu ekmeye çalışanlara en güzel yanıtı, şehrimizde oynanacak maçta vereceğiz.  Unutulmamalı ki Türkler, yeryüzünün neresinde olurlarsa olsun, hangi şartlar  altında bulunurlarsa bulunsunlar, dünyanın en misafirperver milletidir. Biz de bu  özelliğimizden asla taviz vermeyeceğiz, evimize gelenleri geldikleri gibi  uğurlamakla kendimizi yükümlü hissettik, hissedeceğiz." 
 
Hacıosmanoğlu, yazısında bordo-mavili taraftarların Türkiye Futbol  Federasyonu'na yönelik protesto ve yürüyüşe de değinerek, "Son olarak haklı  mücadelemiz karşısında sizlerin de en demokratik hakkı olan protesto hakkını, tüm  dünyaya  örnek olacak şekilde göstermeniz beni ziyadesi ile memnun etti.  Taşkınlık yapmadan ne istediğini bilerek toplanan kalabalık, yine  Trabzonsporluluğa yakışır şekilde mesajı yerine ulaştırmıştır" ifadelerine yer  verdi. 
 
   
 
  
 
   
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER