ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Aralık 2013 Cumartesi 12:26

Gümüşhane Torul Gençlik'in hedefi play-off

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, ilk yarıda hedeflerine ulaştıklarını, zor bir ikinci yarının kendilerini beklediğini söyledi.


Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk yarısını 13 puanla sekizinci sırada bitirdiklerini anımsattı.

Sezon başında son anda kurulan bir takım olduklarını belirten Aksoy, "Bu nedenle sezon başı hazırlık çalışmasını istediğimiz düzeyde yapamadık ancak daha sonra yaptığımız çalışmalarla aradaki boşluğu kapattık. Geçen sene de ben bu takımın antrenörüydüm. Geçen sezonun ilk yarısını yine 13 puanla sekizinci sırada bitirmiştik. Beklentimiz ilk sekiz içinde yer almaktı, ilk yarı hedefimize ulaştık. Zor bir ikinci yarı bizi bekliyor" dedi.

İkinci yarı hazırlıklarına başladıklarını ifade eden Aksoy, "İkinci yarıya 12 Ocak'ta evimizde oynayacağımız Arkas Spor karşılaşması ile başlayacağız. İkinci yarıda daha farklı bir takım olacağız. Hedefimiz play-off olacak. İlk sekiz takım arasına girecek güçteyiz. Bulunduğumuz sıradan daha yukarılara da çıkarabiliriz" diye konuştu.

- Teledünya Türkiye Kupası

Aksoy, gelecek yıl şubat ayında Maliye Milli Piyango ile yapacakları Teledünya Türkiye Kupası karşılaşmasında turu geçmek için mücadele edeceklerini de kaydederek, "Sahamızda yaptığımız bariz hatalarla rakibimize 3-2 yenildik. Rövanşını Ankara'da yapacağız. Ankara bizim için deplasman değildir. Maliye Milli Piyango'yu elemek için mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Öte yandan, Gümüşhane Torul Gençlik, 15 günlük aranın ardından ikinci yarı hazırlıklarına antrenör Aksoy yönetiminde Torul Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü salonunda başladı.
Yabancı oyuncuları Philips Maiyo ve Marek Miluka yılbaşı tatili, Kert Toobal ise Estonya milli takım kampında bulunması nedeniyle çalışmaya katılmadı.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER