ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 11:09

Golcülerinin gol hasreti sürüyor

Golcülerinin gol hasreti sürüyor


Eskişehirspor, Spor Toto Süper Lig’de yaptığı son 4 maçta, 3 puan toplayabildi. ”Kırmızı şimşekler”, son 4 maçta kalesinde 5 gol görürken, rakip fileleri de 2 kere havalandırdı. AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, kırmızı-siyahlılar, 9 Şubat’ta Başkent ekibi Gençlerbirliği ile deplasmanda yaptığı maçında rakibini Diego ve Necati’nin attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Bir sonraki hafta Kayserispor’u sahasında ağırlayan Es-Es’ler, rakibine 3-0 mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı. Eskişehirspor, ligin 22’nci haftasında da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a konuk oldu. ”Kırmızı şimşekler”, rakip takımdan Holmen’in attığı 2 gole, Akaminko ve Erkan Zengin ile karşılık vererek bir puan almayı başardı. Eskişehirspor, bu maçta aldığı puanla, puanını 33’e yükseltti.

Ligin 24’üncü haftasında sahasında lider Galatasaray’ı konuk eden Eskişehirspor, 0-0 berabere biten maçta rakibiyle birer puanı paylaştı. ”Kırmızı şimşekler”, dün deplasmanda yaptığı Kardemir Karabükspor maçında da rakibiyle 0-0 berabere kaldı.

Eskişehirspor, ligdeki son 4 maçta 3 puan topladı. Kalesinde 5 gol gören Es-Es’ler, rakip fileleri de 2 kere havalandırdı.

 Golcüler sessiz

Eskişehirspor’un Senegalli golcüsü Diomansy Kamara 98 gündür, Necati Ateş de 32 gündür gol sessizliğini koruyor. Kamara, bu sezon en son golünü takımının sahasında Kasımpaşa ile 2 Aralık 2012’de yaptığı maçta atmıştı. Necati Ateş de Eskişehirspor’un 9 Şubat’ta Ankara deplasmanında yaptığı Gençlerbirliği maçında bir gol atmıştı.

Kırmızı-siyahlılar, ligde yaptığı son 3 maçta da sahadan gol atamadan ayrılıyor.

 

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER