ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 17 Ekim 2014 Cuma 11:22

Golcü Zoua formasına kavuşuyor

Golcü Zoua formasına kavuşuyor

İki gol attı ve adından çok söz ettirdi. Arkasına ise sakatlandı.


Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor formasıyla çıktığı ikinci maçında 2 gol birden atarak dikkati çeken ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalan golcü futbolcu Jacques Zoua, bu hafta yapılacak Gençlerbirliği maçıyla sahalara dönmeye hazırlanıyor.

Ligin geride kalan 5 haftasında istediği sonuçları alamayan ve 17. sırada kendisine yer bulan mavi-siyahlı ekipte, sakatlığı atlatan Kamerunlu futbolcu Zoua'nın formasına kavuşacağı haberi camiada sevinç yarattı.

Lige kötü başlayan ve henüz galibiyetle tanışamayan Erciyesspor'da atılan 5 golün ikisinin altında Zoua'nın imzası bulunuyor. Zoua'nın forma giymediği 3 maçta Kayseri temsilcisi 3 gol atabildi.

Ligin üçüncü haftasında Akhisar maçı hazırlıkları sırasında antrenmanda sağ ayak bileğinden sakatlanmasının ardından lig ve kupa maçlarında takımını yalnız bırakan Zoua, tam 33 gündür formaya hasret.

En son sezonun 2. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile oynanan maçta forma giyen ve 2 gol atan oyuncu, çalışmalarını Hacı Boydak Tesisleri'nde sürdürüyor.

- "Oyun sistemimizde çok önem verdiğimiz değerli oyuncu

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Zoua'nın takım için çok önemli bir futbolcu olduğunu söyledi.

Zoua'nın, futbolu ve atacağı gollerle adından çok söz ettirecek kaliteye sahip olduğunu vurgulayan Korkmaz, "Zoua gerçekten çok önemli bir oyuncumuz. Türkiye'de çok ses getirecek değerli bir futbolcu. Genç, kendini geliştirmeye adamış bir oyuncu. Bizim oyun sistemimizde çok önem verdiğimiz değerli oyuncu" dedi.

Zoua'nın şanssız bir sakatlık yaşadığını ifade eden Korkmaz, "Sağlıklı olduğu zaman her an her şekilde pozisyona girecek bir golcü. Ondan beklentimiz çok. Maalesef bir sakatlık yaşadı antrenmanda. Lige milli maçlar dolayısıyla verecek aranın ardından takıma dönmesini bekliyoruz. Takımla çalışmalara başladı" diye konuştu.

Golcü oyuncunun olmadığı maçlarda gol yollarında sıkıntı yaşadıklarını belirten Korkmaz, Zoua'nın takımdaki yerini almasıyla bu konudaki sıkıntılarının son bulacağına inandığını söyledi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor basın sözcüsü Kaan Savruk ise takımda forma giydiği iki maçta oynadığı futbol ve attığı gollerle kalitesini ortaya koyan Zoua'ya nazar değdiğini düşündüklerini ifade etti.

Liglere milli maçlar dolayısıyla verilen arada Zoua'nın sakatlığını atlatarak, takımla çalışmalara başladığını aktaran Savruk, oyuncunun kısa süre içerisinde eski formuna ulaşacağını ifade etti.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER