ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Mayıs 2014 Cuma 11:56

Golcü oyuncu Fenerbahçe ile anlaştı!

Golcü oyuncu Fenerbahçe ile anlaştı!

Rennes forması altında iyi bir sezon geçiren ve 45 maçta 15 gole imza atan milli futbolcu Mevlüt Erdinç, Fenerbahçe ile anlaştığını açıkladı.


Fransa'da yaşadığı bölgeye yakın olan Lyon'da kültür festivaline katılan ve burada futbolseverlerin sorularına maruz kalan Mevlüt Erdinç, gazetecilerin transferiyle alakalı sorunlarına yanıt verdi.

Bir gazetecinin "Fenerbahçe 'ye gelecek misin?" sorusuna Milli futbolcu Erdinç, "Evet, hayrılısıyla gidiyorum. Fenerbahçe ile anlaştım" diye cevap verdi.

Milli futbolcu, 2009-2012 yılları arasında 3 sezon boyunca PSG formasını 78 maçta giymiş ve 24 gol atmıştı. 2012-2013 sezonunu Rennes'de geçiren ve 45 maçta 15 gole imza atan Mevlüt Erdinç, bu sezon Saint-Etienne'de oynuyor.

Sezon bitiminde Fransa'ya veda etmek isteyen golcü oyuncu, menajeri ile görüşerek Türkiye 'de oynamak istediğini söylemişti.

MEVLÜT'ÜN BONSERVİSİ 3.5 MİLYON EURO 

Uzun süredir takip ettikleri Mevlüt'ün bu niyetini duyan Fenerbahçe, yıldız futbolcunun menajeri ile yaklaşık 3 ay önce temasa geçip transfer görüşmelerini başlatmıştı.

Sözleşmesi devam eden Mevlüt için Saint-Etienne'e 3.5 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

Yeni sezonda Afrika Kupası'nı göz önünde bulunduran ve Sow-Emenike-Webo gibi oyuncularının bu dönemde uzak kalacağını hesaba katarak yerli golcü isteyen sarı-lacivertli kulübün, milli futbolcu ile el sıkıştığı ve resmi transfer sezonunda bu işi bitireceği belirtildi. 

Öte yandan, Fenerbahçe cephesinden transferin gerçekleştiği yönünde henüz bir açıklama yapılmadı. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER