ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Nisan 2014 Çarşamba 16:00

Giresunspor'da şampiyonluk inancı


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 60 puan ile lider durumda bulunan Giresunspor, geride kalan 4 maçını da kazanarak şampiyonluğu hedefliyor.

Basın sözcüsü Bahattin Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda yakalanan çıkışla ligde şampiyonluğun en güçlü adayı haline geldiklerini söyledi.

Hafta sonu deplasmanda Dardanelspor ile karşılaşacaklarını anımsatan Kurt, şöyle konuştu:

"Ligin bitimine 4 hafta kaldı. Bizi bekleyen zorlu bir sürece giriyoruz. Bu sürecin ilk maçını da deplasmanda Dardaneslpor ile oynayacağız. Mutlak kazanmamız gereken bir maç. Bu maçta puan ya da puan kaybına tahammülümüz yok. Kazanma adına da her şeyi yapacağız. Sahadan 3 puanla ayrıldığımız takdirde şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj yakalamış olacağız. Kalan 4 maçımızı da kazanarak PTT 1. Lig'e yükseleceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın."
Şampiyonluk yolunda Giresun halkının desteklerini sürdürmesi gerektiğini vurgulayan Kurt, "Bu zorlu süreçte en büyük desteğimizi Giresun halkından bekliyoruz. Sonuna kadar bu davanın peşinde olacağız. Biz yönetim olarak, teknik heyet ve futbolcularımız da ellerinden geleni yapıyor. Halkımız da destek olursa başarı daha kolay gelecektir. Artık İşin son adımındayız. Merak etmesinler Giresunspor'un yarınları aydınlık" dedi.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER