ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Ekim 2014 Pazar 11:55

Gekas, Niasse'ı geride bıraktı

Gekas, Niasseı geride bıraktı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, ilk 7 haftayı geçen sezon olduğu gibi 13 puanla geçti.


A Milli Futbol Takımı Yardımcı Antrenörü Hamza Hamzaoğlu'nun görevden ayrılmasıyla sezon başında Mustafa Reşit Akçay'ı takımın başına getiren Akhisar Belediyespor, bu sezon ilk 7 haftada 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

Balıkesirspor, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor, Fenerbahçe ve Kasımpaşa'yı mağlup eden, Sivasspor'la berabere kalan Ege temsilcisi, İstanbul Başakşehir ve Kardemir Karabükspor maçlarından puan alamadı.

Bu müsabakalarda 11 gol atan Ege temsilcisi, kalesinde 10 gol gördü.

Toplam 13 puana sahip Akhisar Belediyespor, averajla 3. sırada bulunuyor.

Ege temsilcisinin 11 golünün 9'unu yabancı oyuncular atarken, Gekas 8 golle hem takımının hem de ligin en fazla gol atan oyuncusu durumunda bulunuyor. Gekas'ın dışında Mehmet Akyüz, Ntibzonkiza ve Uğur Demirok'un birer golleri bulunuyor.

Geçen sezonla aynı puan

Geçen sezonun ilk 7 haftasında da 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgiyle 13 puan toplayan Ege temsilcisi, 10 gol atıp kalesinde 6 gol görmüştü. Geçen yıla göre bu sene 1 fazla gol üreten ve 4 fazla gol yiyen Akhisar Belediyespor'un 10 golünün 7'sini yabancı oyuncular kaydederken diğer 3 golü Türk oyunculardan gelmişti.

Niasse'ın 5 gol attığı süreçte Bruno ve Kenan Özer 2, Uğur Demirok da 1 kez gol sevinci yaşamıştı.

Gekas, Niasse'ı geçti

Akhisar Belediyespor'un Yunan golcüsü Gekas, ilk 7 haftada attığı 8 golle Ege temsilcisinin eski golcüsü Niasse'ın performansını geride bıraktı.

Geçen sezon attığı 12 golle takımın en golcü ismi olan ve sezon başında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'ya transfer olan Niasse geçen yıl ilk 7 haftada 5 gol atarken, Gekas ise bu yıl aynı dönemde 8 gole ulaştı.

Senegalli oyuncu Niasse bu sezon Lokomotiv Moskova ile şimdiye kadar oynadığı 8 maçta 4 gol atıp 2 asist yaptı.

 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER