ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 21 Nisan 2014 Pazartesi 17:13

Gazetecilerden Bursaspor'a antrenman protestosu

Gazetecilerden Bursaspora antrenman protestosu


Bursaspor Kulübü İkinci Başkanı Rıdvan Şen'in geçtiğimiz Cuma günü 'yalan haber yaptıkları' iddiasıyla Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ile muhabir ve kameramanı tesislerden kovması üzerine başlayan tartışma bugün basın mensuplarının toplu protestosuna dönüştü.

Özlüce Tesisleri'nde saat 16.00'da başlayacak antrenman öncesi tesisler önüne gelen basın mensupları içeri girmedi. Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy kapıya yaklaşarak görevlilerden kendisinin içeri alınıp alınmayacağını sordu. Görevliler, her hangi bir yönetim kurulu kararı olmamasına rağmen kendilerine talimat geldiğini ve Süha Gürsoy ve kameramanı yine içeri almayacaklarını söyledi.

Kapı önünde kendilerine uygulanan tavrı güvenlik görevlilerinden öğrenen Süha Gürsoy ve kameraman geri döndü. Bununu üzerine basın mensupları olayı protesto ederek antrenmanı takip etmedi. Bursaspor tesisleri önünde kamera ve fotoğraf makinelerini yere bırakan gazeteciler, takınılan tutumu protesto etti.

Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde Galatasaray'a sahasında 5-2 mağlup olarak elenen Bursaspor'da geçen cuma günü antrenman devam ederken yanında iki özel güvenlik görevlisiyle basın mensuplarının yanına gelen İkinci Başkan Rıdvan Şen, 'yalan haber yaptıkları' iddiasıyla Sönmez Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy ile muhabiri ve kameramanından tesisleri terk etmelerini istemişti.

İkili arasındaki sözlü tartışmanın ardından Gürsoy ve beraberindekiler tesislerden ayrılırken, Şen, bu kez uygulamanın yanlış olduğunu belirten TSYD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Emre Koşak ile bir süre tartışmıştı.

Rıdvan Şen, tartışmanın ardından takımın antrenman yaptığı sahadan ayrılırken Sönmez Medya Grubu çalışanlarının, bundan sonraki antrenmanlar için de tesislere alınmayacağını söyledi.











KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER