ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Aralık 2014 Cumartesi 19:03

Galibiyeti ona hediye ettiler

Galibiyeti ona hediye ettiler

Spor Toto Süper Ligi’in 12. haftasında Gençlerbirliği, Gaziantepspor’u 2-0 mağlup etti. Gençlerbirliği Teknik Sorumlusu Naci Şensoy, "Galibiyeti, 3-4 gündür hastanede bulunan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’a hediye ediyoruz" dedi.


Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Gençlerbirliği Yardımcı Antrenörü Naci Şensoy, kısa bir değerlendirme yaptı. Şensoy, "Geçen hafta taraftarımızı üzmüştük, bu hafta aldığımız galibiyetle taraftarlarımızı sevindirdiğimiz için çok mutluyuz" şeklinde konuştu.

Gaziantepspor’un deplasmanda da iyi oynayan bir takım olduğunu belirten Şensoy, şunları kaydetti:

"Geçen hafta yükselişte olan Trabzonspor’a karşı 4 gol atmıştık. Bu haftada da Gaziantepspor gibi bir takıma gol pozisyonu vermeden galip geldik. İlk yarıda Mervan’ın golü neden iptal oldu, hiç kimse anlayamadı. İrfan’ın ilk yarıda müthiş bir volesi vardı. Karcemarskas çıkardık. Oyunun inisiyatifini 90 dakika elinde tutan ve oyunsal anlamda eski kimliğine kavuşan bir Gençlerbirliği vardı. Galibiyeti, 3-4 gündür hastanede bulunan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav’a hediye ediyoruz. İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur ve aramıza katılır. Bizi çok güzel günler bekliyor. Geçmişte gördüğümüz Gençlerbirliği’nin güzel günlerini herkesin görmesini istiyoruz. 16 puanla ligin üst sıralarına yerleştik."

Gençlerbirliği aleyhine 6 sarı kart gösteren maçın orta hakemi Abdullah Yılmaz’ın performansını değerlendiren Şensoy, "Çok iyi bir yönetim gösteremediler. Çok ucuz sarı kartlar verdiler. Hakemlerden bu konuda pek memnun olduğumuzu söyleyemeyiz" dedi.

GAZİANTEPSPOR CEPHESİ

Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Okan Buruk, "Futbol adına çok kötü bir gündü. İki takım da inanılmaz kötüydü. Biz daha kötüsünü yapıp bir tane kendi kalemize attığımız golle, maçın seyrini değiştirdik ve bir takımın kazanmasını sağladı" dedi.

Gençlerbirliği’ni tebrik eden Buruk, "Kendi takımım adına büyük hayal kırıklığı yaşadım. Özellikle top bizdeyken inanılmaz hatalar yaptık, çok güvensizdik. Özellikle Galatasaray maçında son dakikada yediğimiz golün moral bozukluğu, hafta içi bir kupa maçı oynadık, bu hafta tam kadro çalışma imkanı bulamadık, bazı oyuncularımızın yorgunluğu da vardı. Ama hiçbir şey bahane değil. Oyun olarak daha yukarılara çıkmamız lazımdı. Geçen hafta sahada inanılmaz bir oyun vardı. Oyuncularımla gurur duymuştum. Bu hafta da tam tersine bir hayal kırklığı yaşadım. Tabii ki bunu düzeltecek olan ben ve oyuncularım. Oyuncularıma hep güvendiğimi söyledim. Bu haftadan sonra da onlara güvenim tam. Bu haftaki kötü oyunu düzeltip, haftaya daha iyi olacağız" açıklamasında bulundu.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER