ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 00:59

"Galatasaray'ı puansız olarak göndermek arzusundayız"


Kulüpler Birliği Vakfı Başkan Yardımcısı ve Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) tarafından Fenerbahçe'nin UEFA organizasyonlarından 2 yıl men cezasının onanmasını değerlendirdi.

Hoşcan, Eskişehirspor'un, Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bozüyükspor'la oynanan hazırlık maçının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan sürecin Türk futbolu için hoş olmadığını belirterek, "Türk futbolunda bunların olmaması gerekli. Bundan sonraki yıllarda olmamasını arzu ediyoruz" diye konuştu.

Olayların kendileri ve Türk futbolu için iyi bir ders olduğunu düşündüğünü dile getiren Hoşcan, şunları kaydetti:

"Tabi ki büyük bir acı olarak değerlendiriyorum. Artık yapacak bir şey yok. Fenerbahçe kulübü 2 sene Avrupa kupalarında olamayacak. Olayın bu zamana kadar bu şekilde uzaması hoş bir olay değildi. Zamanında bu kararlar verilseydi bugün Türk futbolunun önünün daha açık olabileceğini düşünüyorum. Ama bunlar bir bakıma da hukuk mücadelesi. Artık gerekli çalışmalar yapıldı ve karar verildi. Artık bu karara saygı duymak gerekli. Bundan sonraki yıllarda da inşallah bu olayları yaşamama temennisiyle Türk futbolunun önünün açık olmasını temenni ediyorum."

"Galatasaray'ı puansız olarak göndermek arzusundayız"

Kendi sahalarında Cuma günü oynayacakları Galatasaray maçını da değerlendiren Hoşcan, takımın oyun yapısına bakıldığında müthiş bir ilerlemenin olduğunu aktardı.

Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'la Süper Lig'de iyi noktalara geleceklerine inandıklarını anlatan Hoşcan, "Güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Tabi skoru ancak sahaya çıkan oyuncular belirler. Fenerbahçe maçındaki şanssızlığımızı inşallah bu maçta kırarak Galatasaray'ı puansız olarak göndermek arzusundayız" diye konuştu.
 

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER