ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Nisan 2014 Salı 16:26

Galatasaray'dan Selçuk İnan açıklaması!

Galatasaraydan Selçuk İnan açıklaması!

Galatasaray Kulübü, gündeme damga vuran Selçuk İnan olayıyla ilgili bir açıklama yaptı.


Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe derbisinde oyundan alınırken taraftarın tepki gösterdiği Selçuk İnan'la ilgili bir açıklama yaptı.

Mancini ve taraftarla yaşadığı gerginliği ardından formasını çıkartıp soyunma odasının yolunu tutan Selçuk İnan'a destek geldi. Yapılan açıklamada, "Daha uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğine ‘İNAN’ıyoruz." ifadelerine yer verildi.

İşte o açıklama:

"Selçuk İnan İçin…

Pazar akşamı oynanan derbi maçında, Galatasaray’ın haklı galibiyetini gölgelemek için, futbol takımımızın kaptanı Selçuk İnan’la ilgili spekülasyonların da yoğun biçimde kullanıldığını görüyoruz.

Hem Başkanımız Ünal Aysal’ın, hem de teknik direktörümüz Mancini’nin belirttiği gibi, maçın sonlarındaki adrenalin ve heyecanla yaşanan duygusal gerilim, maçın bitimiyle birlikte; yönetimimiz, hocamız ve oyuncumuz açısından çoktan kapanmış bir olaydır.

Çeşitli yayın organlarında, bu konuda bir sorun varmış gibi gösterenlerin bilmesini isteriz ki, Selçuk İnan futbol takımımızın kaptanıdır. Hem bizlerin. hem taraftarlarımızın, hem de takım arkadaşlarının çok sevdiği ve güvendiği başarılı oyuncumuzun, daha uzun yıllar kulübümüze hizmet edeceğine ‘İNAN’ıyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü"
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER