ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 07 Ekim 2014 Salı 08:59

Galatasaray'dan resmen ayrılıyor!

Galatasaraydan resmen ayrılıyor!

Kayseri Erciyesspor galibiyetiyle ligde 5 hafta sonunda 10 puan toplayan sarı kırmızılılarda yıldız isimle yollar ayrılmak üzere.


2011 yazında Arsenal'den Fatih Terim'in isteği doğrultusunda alınan Emmanuel Eboue, Galatasaray macerasına son vermek üzere. Sezon başında Cesare Prandelli tarafından kadro dışı bırakılan futbolcu kendisine şans verilmeyeceğini anlayınca menajeriyle görüştü ve takımdan ayrılmak için gerekli talimatları verdi. Sezon başında İngiliz kulüpleriyle temasta olduğu bilinen Eboue, o zamanlarda teklifleri kabul etmemiş ve takımda kalmıştı.

Çalışmalarını A2 takımla sürdüren Fildişili yıldızın, İngiltere'den Leicester City, Burnley ve Crystal Palace'la görüşme halinde olduğu ve Ocak ayında bu üç takımdan birinin teklifini kabul edip gideceği iddia edildi. Galatasaray'la sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için sarı kırmızılıların herhangi bir bonservis bedeli talep etmeyeceği aktarıldı.

Galatasaraylı Eboue sarı kırmızılılarda iki lig şampiyonluğu bir Türkiye Kupası ve iki Süper Kupa şampiyonluğu yaşamıştı.

Kaynak : Eurosport

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER