ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 26 Kasım 2014 Çarşamba 17:31

Galatasaray’dan ’meşale’ uyarısı

Galatasaraydan meşale uyarısı

Galatasaray Kulübü, UEFA Şampiyonlar Lig’inde bu akşam oynayacağı Anderlecht maçı öncesinde taraftarlara meşale uyarısında bulundu.


Galatasaray UEFA Şampiyonlar Lig’inde deplasmanda Almanya temsilcisi Borussia Dortmund maçında sarı-kırmızılı taraftarların sahaya attığı meşale yüzünden maç duraklamıştı. Olayların ardından UEFA, Galatasaray’a para cezası vermişti. Meşale olayının tekrar yaşanması halinde Galatasaray’a ağır cezalar gelecek.

Galatasaray Kulübü bu nedenle resmi internet sitesinden bilgilendirme yayınladı. Yaptığı bilgilendirmede ise, "Karşılaşma için Constant Vanden Stock Stadyumu’nun kapıları yerel saatle 19.45’te açılacaktır. Üzerinde Galatasaray forması veya ürünü olan herhangi bir taraftar, Anderlecht taraftarlarının bulunduğu bölümde karşılaşmayı izleyemeyecek. Bileti olmaksızın stadyum çevresine gelecek olan taraftarlar hakkında adli uygulama yapılacaktır. Meşale veya yanıcı, patlayıcı ve benzeri maddelerin stadyuma sokulması, oyunu ve oyun alanını etkileyecek bir şekilde kullanılması kesinlikle yasaktır" denildi.
 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER