ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Haziran 2014 Pazartesi 10:46

Galatasaray'da Zidane iddiası

Galatasarayda Zidane iddiası

Sarı - kırmızılı ekip, Mancini'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna efrsane isim Zidane'ı düşündükleri iddia ediliyor.


İspanyol basını Real Madrid'teki yardımcı antrenörlük görevinden ayrılmayı düşünen Fransız çalıştırıcının Galatasaray yönetiminden teklif aldığını öne sürdü.

Galatasaray teklif götürdü

Maınz Teknik Direktörü Thomas Tuchel ile her konuda anlaşma sağlayan Galatasaray'la ilgili flaş bir iddia gündeme düştü... İspanyol basınının ortaya attığı iddiaya göre Sarı-Kırmızılılar, Fransız efsane Zinedine Zidane'a teklif götürdü.

Geçtiğimiz yıl Real Madrid'te Carlo Ancelotti'nin yardımcısı olarak göreve getirilen Zidane'ın yeni sezonda teknik direktörlük yapmak için istifasını sunacağı konuşuluyordu. İspanyol basını, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Fransız çalıştırıcı ile bizzat görüştüğünü ve teklifini sunduğunu öne sürdü.

Çok yakında karar verecek

Birçok takımın listesinde yer alan Zinedine Zidane'la ilgili "Dünya Kupası'ndan sonra Didier Deschamps'ın yerine milli takımın başına geçecek" iddiaları da gündeme gelmişti. İspanyol basını, R.Madrid yönetimi ile görüşecek olan genç hocanın 1 hafta içinde geleceği ile ilgili kesin kararı vereceğini de ifade etti.(Takvim)

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER