ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 27 Kasım 2014 Perşembe 16:40

Galatasaray'da Prandelli dönemi bitti!

Galatasarayda Prandelli dönemi bitti!

Galatasaray'da İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yolların ayrıldığı öğrenildi. Resmi açıklamanın önümüzdeki saatlerde yapılması bekleniyor. Hikmet Karaman ile büyük oranda el sıkıştığı iddia edilirken, Karaman’ın ise bu bilgiyi yakın çevresine doğruladığı bildirildi.


Galatasaray'da İtalyan teknik adam Cesare Prandelli ile yolların ayrıldığı öğrenildi. Resmi açıklamanın önümüzdeki saatlerde yapılması bekleniyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Anderlecht’e mağlup olarak Avrupa defterini kapatan sarı-kırmızılı takımda, fatura teknik direktör Cesare Prandelli’ye kesildi. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından İtalyan teknik adam ile yollarını ayırmayı düşünen sarı-kırmızılı yönetim, yeni teknik direktör arayışına da girdi. Galatasaray’ın teknik direktörlük koltuğu için uzun süredir ismi gündemde yer alan Hikmet Karaman ile anlaşma sağladığı iddia edildi.

YAKIN ÇEVRESİNE DOĞRULADI

Başarılı teknik adamın yakın çevresine sarı-kırmızılı takımın yöneticilerinin kendisi ile görüşme yaptığı ve yakın bir tarihte Galatasaray teknik direktörlüğü koltuğuna oturacağını söylediği ifade edildi. 

HAVALİMANINDA GERGİNLİK

Galatasaray'ın 3-0'lık Trabzonspor yenilgisinin ardından Anderlecht'e karşı da kötü bir futbolla sahadan mağlup ayrılarak Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesi taraftarı kızdırdı.

Bugün Türk Hava Yolları'ndan kiralanan özel bir uçakla Brüksel'den İstanbul'a gelen Sarı-kırmızılı takımın oyuncularına Atatürk Havalimanı'nda bazı taraftarlar tepki gösterdi.

Kafilenin bulunduğu Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde taraftarlar, Selçuk ve Hamit Altıntop'a tepki gösterdi. Gümrüklü salondan çıkarken yuhalanırken Prandelli, sesi duyunca arkasına baktı ve bir kişi de İtalyanca seslendi.

ALBAYRAK: " BİRAZ BEKLEMEK LAZIM"

Galatasaray Yönetim Kurulu'nun bu akşam teknik direktör Cesare Prandelli ile yolları ayırma kararı alacağına dair çıkan haberler, yöneticiler Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'a soruldu. Dürüst,' Yok hayır" derken Albayrak da, "Biraz beklemek lazım arkadaşlar" diye yanıtladı.  

Prandelli ise soruları yanıtlamaktan kaçındı.

Öte yandan kafilenin bulunduğu Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde taraftarlar, Selçuk ve Hamit Altıntop'a tepki gösterdi. Gümrüklü salondan çıkarken yuhalanırken Prandelli, sesi duyunca arkasına baktı ve bir kişi de İtalyanca seslendi.

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER