ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Ekim 2014 Perşembe 20:55

Galatasaray'da Lutfi Arıboğan da istifa etti

Galatasarayda Lutfi Arıboğan da istifa etti

Lutfi Arıboğan, kulübün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunun ardından görevinden ayrılacağını açıkladı.


Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, kulübün 25 Ekim Cumartesi günü yapılacak olağanüstü seçimli genel kurulunun ardından görevinden ayrılacağını açıkladı.

Sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden Lutfi Arıboğan imzası ve kamuoyunun dikkatine, başlığı ile yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"20 Haziran 2012 tarihinden itibaren Galatasaray İcra Kurulu Başkanı olarak sürdürdüğüm görevimden, 25 Ekim 2014 Cumartesi günü yapılacak seçimli genel kurulu takiben ayrılma kararı aldım. Yeni yönetime çalışmayı arzu ettiği kadroları, kendi ilke ve prensipleri çerçevesinde belirleme ve inisiyatiflerini özgürce kullanabilme fırsatını verebilmek bakımından bu kararımın örnek teşkil edeceği inancındayım.

İstifa mektubumu genel kurul öncesinde Sayın Ünal Aysal Başkanlığında yapılacak olan son yönetim kurulu toplantısında sunacağım. Geçen süre zarfında birlikte çalışma onurunu paylaştığım sayın başkanımız Ünal Aysal’a, eski ve yeni yönetim kurulu üyelerine, profesyonel mesai arkadaşlarıma, teknik adamlarımıza, kıymetli sporcularımıza ve her zaman desteklerini hissettiğim taraftarlarımıza en içten teşekkürlerimi sunarım."
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER