ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Ekim 2014 Salı 14:23

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Galatasarayda Kasımpaşa maçı hazırlıkları

Sarı kırmızılı ekipte oyuncular Kasımpaşa maçına moralsiz başladı.


Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi'ndeki Borussia Dortmund ve Süper Lig'deki İstanbul Başakşehir maçlarında yenilen 8 gol ve alınan 4-0'lık mağlubiyetlerin moral bozukluğu sürerken, sarı kırmızılı ekipte oyuncular Kasımpaşa maçına da moralsiz başladı.

Galatasaray Futbol Takımı'nın çalışmalarını yaptığı Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenman teknik direktör Cesare Prandelli yönetiminde yapıldı. Bir günlük iznin ardından Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayan sarı kırmızılı ekipte Felipe Melo dışında Başakşehir maçına ilk 11’de başlayan oyuncular koşu yaptı. Brezilyalı oyuncu ise günü tedaviyle geçirdi.

Galatasaray'da diğer oyuncular fiziksel çalışmaların ardından istasyon ve şut çalışması yaptı. Sezon başında A Takım kadrosundan gönderilen Sabri Sarıoğlu da bu çalışmada takımla birlikte yer aldı. Sakatlıkları nedeniyle İstanbul Başakşehir maçında yer almayan Semih Kaya ve Aurelien Chedjou da sağlık heyetinin kontrolünde koşulara başladı.

Galatasaray'da Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün saat 15.30’da yapılacak günün ikinci çalışmasıyla devam edilecek.

FELİPE MELO'NUN SAĞLIK DURUMU

Bu arada İstanbul Başakşehir maçının ilk yarısında oyundan çıkan Felipe Melo'nun yapılan tetkiklerinde sol üst arka adalede zorlanma ve ödem tespit edildiği açıklandı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada Felipe Melo'nun tedavisine ise hemen başlandığı açıklandı.

















KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER