ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 24 Kasım 2014 Pazartesi 10:19

Galatasaray'da İngiliz kancası

Galatasarayda İngiliz kancası

Manchester United, Galatasaray'ın yıldızlarına talip...


Manchester United, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Sneijder ve Semih Kaya için atağa kalktı.Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında kendi evinde Trabzonspor'a 3-0 mağlup olarak büyük bir şok yaşayan Galatasaray'da, Sneijder'in ilk 11'de sahaya çıkmaması büyük tepki toplamıştı.

Teknik direktör Cesare Prandelli'nin kadroda yer vermediği yıldız futbolcu için Galatasaraylı taraftarlar büyük serzenişte bulunmuştu.

Hafta sonu Arsenal deplasmanından 3 puanla dönen ve büyük moral depolayan İngiliz devi Manchester United ise daha önce transferi için Galatasaray'ı yokladığı Wesley Sneijder için somut adımlar atmaya başladı. Öyle ki Louis van Gaal'in ısrarla istediği futbolcu için sarı kırmızılıların kapısını çalmaya hazırlanan Kırmızı Şeytanlar, Sneijder'in yanında Semih Kaya'yı da anlaşmaya dahil etmek istiyor. Orta sahada yaratıcı oyuncu sıkıntısını bu sezon fazlasıyla yaşayan Manchester United, lider Chelsea'nin 13 puan gerisinde kalarak büyük bir hayal kırıklığıyla lige başlamıştı.

Manchester United'ın bu teklifi, Cesare Prandelli ile sorunlar yaşayan ve yedek kulübesine hapsolan Hollandalı yıldız için adeta bir çıkış kapısı haline geldi. İngiliz devine gitmeye oldukça sıcak bakan 30 yaşındaki yıldız futbolcunun önündeki tek engel ise kulüplerin bonservis konusundaki anlaşmazlığı. Yıldız futbolcunun menajerliğini yapan Albers'in, "Neden yedek bırakılıyor anlamıyorum. Kimse Sneijder'e 20 milyon Euro vermez" açıklaması da oyuncunun sabrının kalmadığının bir göstergesi olarak yorumlanmıştı.

Galatasaray'ın 20 milyon Euro'luk isteğini çok bulan United yönetimi, bu bedel karşılığında Semih Kaya'yı da almak istiyor. Galatasaray'la sözleşmesi 2016'da sona erecek olan Sneijder bu sezon ligde çıktığı 10 karşılaşmada 3 golün alına imzasını attı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER