ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 30 Ocak 2014 Perşembe 15:10

Galatasaray'da flaş gelişme, seçime gidiyor!

Galatasarayda flaş gelişme, seçime gidiyor!

Galatasaray'ın eski yönetim kurulu üyesi Prof Dr Ahmet Özdoğan, sarı kırmızılı kulübün Mayıs'ta olağan seçimli genel kurula gideceğini söyledi.


Radyospor’da Özgür Sancar’ın canlı yayın konuğu olan Özdoğan, “Mayıs’ta Galatasaray’da kongre olması gerekir. Hukuki süreç açık. Biz de hukuk neyi öngörüyorsa onu yaparız. Tüzük hükümleri açıktır. Her 3 senede bir Galatasaray’da olağan kongre yapılır diye. Biz de Mayıs ayında bir seçimli olağan genel kurul yapmak zorundayız. Hepimiz tüzüğe uymalıyız” şeklinde konuştu.

 

SEÇİM YAPILMAZSA HUKUKSAL SÜRECİ BAŞLATIRIM. SEÇİM KİMSEYE ZARAR VERMEZ

Ahmet Özdoğan, “Gerçek olan şey şudur: Galatasaray, Mayıs ayında kongreye gitmelidir. Gitmezse bir hukuki süreç başlayabilir. Ben Divan Kurulu toplantısında bunu deklare ettim. Mayıs ayında kongre yapılmazsa ben hukuki süreci başlatacağımı deklare ettim. Sözümün arkasındayım. Bizim kaosla işimiz yoktur. Bizim istediğimiz şey seçimdir. Şartları uyan herkes aday olur.

Galatasaray’da 3 yılda seçim olacağını gerçeğini görecektir. Bizim istediğimiz şudur. Biz seçim gelsin herkes aday olsun istiyoruz. Bu sayın Ünal Aysal’ı ya da bir başka yöneticiyi zor durumda bırakacak bir şey değildir. Biliyorsunuz sayın başkan geçen Mayıs’ta ben bazı arkadaşlarla çalışmak istemiyorum diye olağanüstü bir seçim tertip etti. Şimdi biz onu olağanüstü seçim olarak kabul ediyoruz. Mayıs ayında ise olağan seçim yapılmalıdır. Ayrıca bu bir gelenektir. Galatasaray geleneklerine bağlı bir kulüptür.

Eminim sayın başkan ve yöneticiler de Galatasaray’ın bu nedenle hukuksal bir sürece girmesini istemeyeceklerdir. Kimse zorda kalmayacaktır. Bu nedenle Mayıs’ta bu seçim olacaktır” dedi.
 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER