ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 12 Aralık 2014 Cuma 11:41

Galatasaray'da flaş ayrılık!

Galatasarayda flaş ayrılık!

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde farklı bir havaya bürünen Galatasaray'da devre arasında sürpriz bir ayrılık yaşanacak.


Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde farklı bir havaya bürünen Galatasaray'da devre arasında sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Kadrosunda 41 futbolcu bulunan ve bu sayıyı azaltmak isteyen Galatasaray'da gidecek isimler yavaş yavaş belli olmaya başladı. Futbolcuların maliyeti yüzünden finansal açıdan sıkıntı yaşamaya başlayan Sarı-kırmızılar, devre arasında gelecek teklifleri şimdiden değerlendirmeye başladı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda kadroya giremeyen isimleri göndermeye hazırlanan Galatasaray'a ilk ciddi teklif ise Trabzonspor'dan geldi. Özellikle takımın başına geldikten sonra üç maçlık galibiyet serisi yakalayan Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın kadrodaki yabancı futbolcuların fazlalığından şikayetçi olduğu ve takıma yerli futbolcu transfer etmek istediği belirtildi. Trabzonspor yönetimine yakın kaynaklardan gelen bilgiye göre, Ersun Yanal başarılı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş'u transfer etmek istiyor. Bir süredir Galatasaray Kulübü ile temas halinde olan yönetimin girişimlere başladığı belirtildi. Kadroya girmekte zorlanan Yekta Kurtuluş'un da bu transfere sıcak baktığı ve finansal konudaki pürüzlerin çözüldüğü iddia edildi.

Bonservis bedeli belirlendi

Trabzonspor yönetimiyle masaya oturmak için bekleyen Galatasaray'ın 29 yaşındaki futbolcu için belirlediği bonservis bedeli ise 2 milyon Euro. Sarı kırmızılı takıma 2011 yılında Kasımpaşa'dan transfer olan Yekta Kurtuluş bu sezon Süper Lig'de 8 maçta forma giyerken sahada 456 dakika süre aldı. Trabzonspor geçen sezon da istemişti
Yekta'nın transferiyle ilgili girişimlere başlayan Trabzonspor tecrübeli futbolcu için geçen sezon devre arasında Galatasaray'la anlaşmış fakat bu transfer tamamlanmamıştı. Yekta'nın istediği yüksek yıllık ücret yüzünden vazgeçmek durumunda kalan Trabzonspor'la Yekta arasındaki bu pürüzlerin bu sefer yaşanmaması ve Yekta'nın Bordo-mavili formayı giymesine kesin gözüyla bakılıyor. 
 

(eurosport)

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER