ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Ağustos 2013 Pazar 20:14

Galatasaray'da flaş Arda Turan gelişmesi...

Galatasarayda flaş Arda Turan gelişmesi...

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Galatasaray yönetiminin Arda Turan konusundaki ısrarı sürüyor.


Sezonun başlamasına 1 hafta kala Galatasaray'da gündemde sadece Arda Turan transferi var.

Şampiyonlar Ligi'nde yabancı konusunda sıkıntı yaşamayan sarı-kırmızılı yönetim, Arda Turan'ın transferini bitirip Spor Toto Süper Lig'de kadrosunu rahatlatmak istiyor.

Lig TV'nin haberine göre; Avrupa'da forma giyen ve Türk pasaportu taşıyan futbolcuların yüksek maliyetleri yüzünden geri adım atan Galatasaray yönetiminin, Arda Turan'la her konuda anlaştığı öğrenildi.

Wesley Sneijder'ın aldığı yıllık ücret olan 4. 5 milyon Euro önerilen milli futbolcunun kulübünün vereceği yanıtı beklediği bildirildi.

Galatasaray yönetimi, Atletico Madrid'le pazarlıkları belli bir noktaya getirirken, bu sezon Fransa'dan astronomik transfer bütçesiyle tüm futbol dünyasını şaşırtan Monaco'nun da Arda Turan'ı istediği iddia edildi.

Hafta içinde Arda Turan transferine nokta koymayı düşünen sarı kırmızılı yönetimin milli futbolcuyu UEFA'ya bildirilecek listeye yazmak istediği öğrenildi.

Galatasaray yönetiminin ayrıca Elmander konusunda sıcak saatler yaşadığı ve Türkiye'den bazı takımların istediği İsveçli futbolcuyu ikna edemediği ifade edildi.

Elmander için Galatasaray'a en ciddi teklifin Yunanistan'ın Olimpiakos kulübünden geldiği ancak İsveçli futbolcunun kalmaktan yana olduğu belirtildi.

Brezilyalı Carlinhos'u kadrosuna dahil etmek isteyen Galatasaray'ın yabancı kontenjanında dogacak bir boşluğu beklediği kaydedildi.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER