ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 13 Mayıs 2014 Salı 15:15

Galatasaray'da Drogba dönemi bitti!

Galatasarayda Drogba dönemi bitti!

Galatasaray Yönetimi'nin, geçtiğimiz sezon ortasında transfer edilen Drogba'nın sözleşmesini uzatmayacağı iddia edildi. Yıldız golcünün ise, son hafta oynanacak Erciyesspor maçında taraftara veda edeceği öğrenildi.


Uzun zamandır sözleşme yenileme konusunda temaslarını sürdüren sarı-kırmızılı yönetim ile Didier Drogba, geçtiğimiz günlerde masaya oturdu ve ayrılık kararı aldı.

NTV Spor'un haberine göre, Fildişi Sahilli oyuncu, son görüşmede yönetime, "Türkiye 'de çok güzel zamanlar geçirdim. Bana gösterilen sevgi ve ilgiden çok memnun kaldım" dedi.

Galatasaray yetkilileri de deneyimli golcüye emekleri için teşekkür ederek, bundan sonraki kariyerinde başarılar diledi.

Drogba, ligin son haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçında Galatasaray'a veda edecek. Dünyaca ünlü oyuncu, son kez Türk Telekom Arena'daki yerini alarak kadın ve çocukların izleyeceği maçta tribünleri selamlayacak.

Fildiş Sahilli golcü, sembolik olarak maçın son dakikalarında oyuna girmek isteğini teknik heyete iletti. Teknik direktör Roberto Mancini, karşılaşmanın gidişatına göre yıldız futbolcuyu sahaya sürecek.

Galatasaray, Kayseri Erciyesspor maçını kazanması durumunda ligi ikinci sırada tamamlayarak, Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılma hakkı kazanacak. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER