ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 05 Kasım 2014 Çarşamba 10:58

Galatasaray'da bu yok

Galatasarayda bu yok

Galatasaray'ın şampiyonlar ligi'nde Borussia Dortmund'a 4-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından değerlendirmelerde bulunan Hasan Şaş, "ben uzun zamandır bu kadar kötü bir takım görmedim" dedi.


Galatasaray'ın şampiyonlar ligi 4. haftasında Borussia Dortmund'a 4-1 mağlup olduğu mücadelenin ardından, Hasan Şaş NTVSpor ekranlarında değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray'ı yerden yere vuran Şaş, "Fenerbahçe'nin sıfır çektiği sezonda bile iyi oynadığı maç vardı. Galatasaray'da bu yok. Uzun zamandır Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar kötü takım görmedim." dedi

Galatasaray'da bu yok

Şaş, şöyle devam etti:

"İlk yarı yanlış iş yapmadı, doğru iş yaptı Galatasaray. Burak'ın girişini hiç anlamadım. 60'ta hamle oyuncusu olarak girer Burak. Neden 85'te Burak'ı sokuyorsun ki. Küfür gibidir oyuncuya. Dortmund 2-0'ı bulunca hamle yapmalıydı Prandelli. Bence Prandelli'nin konsantrasyonu da dağılmış. Şampiyonlar Ligi Galatasaray'a çok ağır geldi. Ben Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bu kadar ezildiğini, bu kadar çaresiz kaldığını görmedim. Fenerbahçe'nin sıfır çektiği sezonda bile iyi oynadığı maç vardı. Galatasaray'da bu yok. Bunları görememek çok acı. Bu kadar fark etmemesi lazım. Tamam, kaliteli oyuncun olmaz, iyi oynayamazsın ama ben uzun zamandır bu kadar kötü bir takım görmedim Şampiyonlar Ligi'nde. Böyle bir sezon hatırlamıyorum."

KAYNAK:
DHA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER