ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 28 Temmuz 2013 Pazar 20:19

Galatasaray'da Arda Turan sesleri

Galatasarayda Arda Turan sesleri

Galatasaray, Chelsea ile anlaşma zemini bulamayan Arda Turan için yeniden devreye giriyor.


Galatasaray'ın gözü Arda Turan'ın üzerinde. Sarı kırmızılılar, İngiltere Premier Ligi kulüplerinden Chelsea ile anlaşma zemini bulamayan eski yıldızını yeniden transfer gündemine aldı.

Galatasaray teknik patronu Fatih Terim'in daha önce, her zaman takımında görmek istediğini belirttiği Arda için harekete geçildi.

Lig TV'de yer alan habere göre; Sarı kırmızılı kulübün daha önce yaptığı teklif üzerine "İngiltere Premier ligi'ne gitmek istiyorum. Sizden anlayış bekliyorum" diyen Arda'nın isteğiyle o gün transferde geri adım atan başkan Ünal Aysal'ın "Madem İngiltere olmadı, yuvana dön" teklifini yapacağı öğrenildi.

Başkan Ünal Aysal daha önce, İsparyol Kulübü Burak Yılmaz'ı istediği için Burak artı para önerisinde bulunmuş, ancak görüşmeler sonuçsuz kalmıştı. Aysal'ın son gelişmeler üzerine arkadaşı Atletico Madrid İcra Kurulu başkanı Miguel Angel Gil ile Arda için hafta içinde yeniden masaya oturacağı belirtildi.

Galatasaray'ın gündemindeki genç portekizli forvet Bruma'nın ise kulübü Sportig Lizbon ile yaşadığı sorunları çözmekte zorlandığı ifade edildi. Menajeri, Bruma'nın yeniden kulübüne dönme zorunda kalabileceğini söyledi.

Slovenya'daki 6 günlük kampın ardından İtalya'ya geçen Galatasaray'da Napoli ile yarın akşam oynanacak maça hazırlanıyor. Napoli'nin yeni sezon öncesinde taraftarının önüne ilk kez çıkacağı
yarınki mücadele öncesinde itibarıyla 47 bin biletin satıldığı açıklandı.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER