ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 09 Mart 2014 Pazar 16:49

Galatasaray'a dönmek istiyor

Galatasaraya dönmek istiyor

Dün akşam Arena'da aldığı 6-1'lik galibiyetle morallenen sarı kırmızılılara çok önemli bir haber geldi.


Lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını dün akşam oynadığı güzel oyunla 3 puana indiren Galatasaray'da sezon sonunda yapılacak transferler için hazırlıklar sürerken İspanya'dan çok ciddi bir haber geldi.

''Dönmek istiyorum''

Eurosport'un haberine göre; Galatasaray'dan devre arasında ayrılan ve İspanya'nın yolunu tutan Amrabat, İspanyol medyasına konuştu. Malaga'da forma giyen oyuncu La liga'daki durumlarının ne olacağını bilmediğini ve sezon sonunda Galatasaray'a dönmek istediğini açıkladı. Forma şansı bulamayacağını bilmesine rağmen dönmek istediğini aktaran oyuncu sezon sonunda herşeyin belli olacağını söyledi.

Mancini istemiyor 

Mancini'nin gelecek sezon planlarında yer almayan oyuncu için Mancini Amrabat'ın dönmesine sıcak bakmıyor. Sezon sonunda önemli ismleri kadroya katmaya hazırlanan ve yabancı kontenjanından dolayı başı ağrıyan sarı kırmızılılar Amrabat'ı Malaga'ya satmak için görüşmelerini sürdürüyor. 

5+0+3
Gelecek sezon 5+0+3 kuralının uygulanacak olması sebebiyle oldukça zorlanacak olan Galatasaray teknik heyeti ve yönetimi faydalanamadığı oyuncuları elinden çıkarmayı planlıyor. Bu yüzden sezon sonunda büyük bir operasyon yapacak olan yönetim Amrabat konusundaki kararını oyuncuya ve menajerine aktaracak.  

KAYNAK:
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER