ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2014 Cuma 20:37

Galatasaray yerleşti maçı beklemeye başladı

Galatasaray yerleşti maçı beklemeye başladı

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında yarın akşam oynayacağı maçı için Bursa'ya geldi.


Sarı kırmızı kafile feribotla Yalova Topçular'a ardından da karayolu ile Bursa'ya ulaştı. Galatasaray kafilesinin otele gelişi sırasında otelin güvenlik görevlileri ile gazeteciler arasında gergin anlar yaşandı. Bayan güvenlik görevlisi elindeki demir levye ile gazetecilerin üzerine yürüdü.

Galatasaray kafilesinin kalacağı Sheraton Oteli'nin güvenlik görevlileri kafile gelmeden saatler öncesinden basın mensuplarını otele yaklaştırmadı. Sarı kırmızı kafileyi çiçekle karşılamaya gelen Bursaspor ekibini bile on dakika süren telefon görüşmeleri sonrası otelin bahçesine alındı. Sarı kırmızı kafileyi taşıyan iki otobüs Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin eskortluğuda saat 18.45 sularında otele geldi. Bu esnada basın mensuplarıyla güvenlik görevlileri arasında gergin anlar yaşandı. Hem otel hem de kulüp güvenlik görevlilerinin basın mensuplarına karşı tutumu tepki çekti. Bayan güvenlik görevlisi elindeki demir levye ile gazetecilere 'Çık dışarı' diye bağırarak hitap etmesi dikkat çekti. Galatasaray'ı karşılamak için otel önüne gelen az sayıdaki sarı kırmızılı taraftarlar da içeriye alınmadı.

Yarın akşam saat 19.00’da Bursa Atatürk Stadyumu’nda Bursaspor ile karşılaşacak Galatasaray kafilesinde şu futbolcular bulunuyor: "Muslera, Sinan Bolat, Eray İşcan, Veysel Sarı, Telles, Semih Kaya, Hakan Balta, Chedjou, Koray Günter, Furkan Özçal, Birhan Vatansever, Melo, Olcan Adın, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Amrabat, Yasin Öztekin, Bruma, Burak Yılmaz, Sneijder, Umut Bulut."

Öte yandan Galatasaray ile Bursaspor, yarın yapacakları maçla lig tarihinde 91. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, 1967-1968 sezonunda ilk kez 1. lige yükselen Bursaspor ile yaptığı karşılaşmalardan 46'sını galibiyetle kapatırken Bursaspor, sarı kırmızılı takımı 21 kez yenme başarısı gösterdi. İki takım arasındaki 23 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Galatasaray, yeşil beyazlı takım filelerine 151 gol atarken Bursaspor, sarı kırmızı takım kalesine 76 gol attı.











KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER