ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2013 Perşembe 10:19

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.


Galatasaray transfer haberleri

Pektemek’e 5 milyon euro

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer savaşı! 

Burak Yılmaz Galatasaray'da kaldı

Taraftarların gönlü Nani'de 

Antonio Candreva atağı

Pektemek’e 5 milyon euro 

Sarı-kırmızılılar Lazio ve Fiorentina’dan gelen teklifler sonrasında Burak Yılmaz’ın gitmesi ihtimaline karşı önlemini almış ve projesini hazırlamıştı. G.Saray eğer ‘Kral’a iyi bir teklif gelir ve transfer olursa yerine siyah-beyazlıların milli santrforu Mustafa Pektemek’i getirmek için kolları sıvayacak. Hatta sarı-kırmızılı yönetimin bu transfer için ayırdığı bütçe de 5 milyon Euro...

2011-12’de 4.5 milyon Euro’ya G.Birliği’nden Beşiktaş’a gelen Mustafa ilk sezonunda 44 maçta 9 gol atarken geçtiğimiz yıl ise sakatlıkla boğustu. 25 yaşındaki bu nedenle sadece 9 maçta oynayabildi ve 2 kez ağları sarsabildi.

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer savaşı! 

Sol bek ihtiyacını satın alma opsiyonu olmadan kiralama modeliyle çözmek isteyen Beşiktaş, Büttner ile görüşüyordu. Galatasaray ise iddiali bir kadro kurmak adına Evra'yı gündemine almıştı. Ancak bu iki oyuncudan birinin Süper Lig'de oynamasi için Manchester United'ın tek şartı vardı. Uzun suredir ısrarla istedikleri Everton formasi giyen sol bek Baines'i kadroya katmak.

Kırmızı Şeytanlar gece saatlerinde Fellaini ve Baines icin Everton ile büyük ölçüde anlaşınca iki takım için de transfer imkanı doğdu. Ancak Manchester United hem Galatasaray hem de Beşiktaş'a herhangi bir söz vermedi.

İki ezeli rakibin yetkililerine de randevu veren Manchester United'ın Büttner'i mi yoksa Evra'yımı gözden çıkaracağı bilinmiyor. Tek bilinen İngiltere'de yeni bir transfer derbisinin oynanacağı.

Burak Yılmaz Galatasaray'da kaldı

Uzun süredir Burak Yılmaz ile ilgilenen Lazio ilk somut adımı attı ve dün G.Saray ile masaya oturdu. Israrlı davet üzerine sportif koordinatör Bülent Tulun, İtalya'ya giderek Lazio Başkanı Lotito ile Roma'daki evi Villa San Sebastiano'da bir araya geldi. Tarafların görüşmesi bir saat sürdü. Görüşmenin sona ermesinin ardından Tulun, eski G.Saray Liseli ve camiaya yakınlığıyla bilinen Türkiye'nin Roma Büyükelçisi Hakkı Akil ile görüntülendi. Roma'ya vardıktan sonra İtalyan ekibine yakınlığıyla bilinen internet sitesi Lazialita, Tulun'un "Doğru bir teklif gelirse Burak, G.Saray'dan ayrılabilir" sözlerine yer verdi.

TULUN İSTANBUL'A GERİ DÖNDÜ

BU arada Lazio'nun son olarak 10.5 milyon euro artı 2.5 milyon euro bonus teklif ettiği, G.Saray'ın ise 18 milyon euro istediği öğrenildi. G.Saray'ın en önemli önceliği ise ödemelerin 2 yıl içinde tamamlanması... Lazio ise ödemelerin 3 yıla yayılmasını istiyor. Trabzon'un Burak'ın transferinden yüzde 20'lik pay alacak olması nedeniyle de G.Saray daha fazla indirim yapmak istemiyor. Görüşmeyi yapan Tulun, gece İstanbul'a döndü ve şu açıklamayı yaptı: "Burak'ı çok isteyen var. Fiorentina da 10 milyon euro'nun üzerinde bir teklif yapmıştı. Bu kez Lazio ile görüştük. Ama anlaşma olmadı. Burak takımda kaldı."

Taraftarların gönlü Nani'de 

GALATASARAY transfer girişimlerini sürdürürken, sarı-kırmızılı taraftarlar, Nani'yi takımda görmeyi çok istiyor. Manchester United'da Moyes'in şans vermediği Portekizli oyuncu geçen sezon ligde sadece 11 maça çıktı. Bu sezonda da Kırmızı Şeytanlar'ın oynadığı 3 resmi maçta da 18 kişilik kadroda yer bulamadı. Bu durum Galatasaray'ın elini güçlendirse de maliyeti sorun olarak duruyor.

Antonio Candreva atağı

G.Saray'ın, Udinese'nin İtalyan futbolcusu Antonio Candreva için de girişim yaptığı dile getirildi. Lazio'da kiralık olarak forma giyen ve Udinese ile sözleşmesi 2014'te bitecek Candreva'nın ilk temaslarda sarı-kırmızılı takıma yeşil ışık yaktığı vurgulandı. 26 yaşındaki sağ kanat oyuncu, F.Bahçe'nin UEFA'daki Lazio maçlarında, Ziegler'e her pozisyonda zor anlat yaşatmıştı. Düzenli olarka milli takım forması giyen Candreva'yı özellikle Terim'in istediği belirtiliyor. Yıldız futbolcu için birkaç gün içinde sıcak gelişmeler yaşanması gündemde.

ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER