ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Mart 2013 Pazartesi 07:17

Galatasaray, Schalke maçı için çalıştı


Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci ayağında FC Schalke 04 ile oynayacağı maçın İstanbul'daki son çalışmasını bu akşam yaptı. Sarı - kırmızılı ekip yarın bu maç için Almanya'ya gidecek.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basına kapalı yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma ve açma - germe hareketleri yapan oyuncuların, ardından üç gruba ayrılarak pas ve pres çalışması yaptığı açıklandı.

Antrenmanın ana bölümünde ise taktik çalışmalar üzerinde durulduğu belirtilirken, sakatlığı bulunan Johan Elmander'in tedavisine devam edildiği, Dany Nounkeu'nin ise tedavisinin ardından takımdan ayrı sahada çalıştığı açıklandı.

Antrenman sonrasında Florya Metin Oktay Tesisleri'nde kampa giren sarı - kırmızılı ekip, yarın saat 11.30'da özel bir seferle Almanya'nın Düsseldorf kentine hareket edecek.

Galatasaray, FC Schalke 04 karşılaşmasından önceki son çalışmasını ise maçın oynanacağı Stadion Gelsenkirchen'de yarın saat 19.00'da gerçekleştirecek. Antrenman öncesinde ise teknik direktör Fatih Terim ile bir oyuncu basın toplantısında soruları cevaplandıracak.
 

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER