ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Mart 2014 Pazartesi 16:34

Galatasaray, o çakmağı atanın peşinde

Galatasaray, o çakmağı atanın peşinde

Burak Yılmaz'a yabancı madde atan kişinin tespiti için Rize İl Spor Güvenlik Kurulu stattaki güvenlik kameralarını inceleyecek.


Burak Yılmaz'a yabancı madde atan kişinin tespiti için Rize İl Spor Güvenlik Kurulu stattaki güvenlik kameralarını inceleyecek.

Galatasaray, çakı ve çakmağı tecrübeli oyuncu Burak Yılmaz'a atan Rizeli taraftarın tespit edilmesi için uğraşıyor. Rize İl Spor Güvenlik Kurulu stattaki güvenlik kameralarından kişiyi bulma çalışmalarına başladı.

Galatasaaray'ın golcüsü Burak Yılmaz, kendisine yapılan eleştirilere ve yüzüne atılan çakıya tepki gösterip isyan ederek, yoğun bir maç trafiğinden çıktıktıklarını ve kazanabilecekleri bir maçı bu nedenle kaybettiklerini belirtti.

''Fırsatlar da yakaladık ama başaramadığımız için üzgünüz. İlk devre kafa pozisyonum var. Yüzde yüz penaltı. Ligde nasıl penaltılar verildiğini iyi biliyoruz. Sürekli 'Burak kendini yere atıyor' deniyor. 'Emek hırsızı' diyorlar'' diyen Yılmaz, kendisini eleştirenlerin biraz insaflı oması gerektiğini ve eleştirinin de dozunu ayarlamaları gerektiğini ifade etti.

''Çıkıp sahada bileğimin hakkıyla oynuyorum''

Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Beni eleştirirken biraz insaflı olsunlar. Çok kırgınım... Belki o pozisyonda da atmışımdır! Görüntülerde her şey açık. Bu ülkede en ağır eleştirileri ben alıyorum. Hiçbir zaman kendimi beğendiremedim. İnsanlar beni eleştirirken biraz baksınlar bu çocuk nerede oynuyor, ne yapıyor. Ben her zaman takımım için oynarım, kişisel başarım umurumda değil. Benim tek istediğim Galatasaray'ın başarısı. Ayıp ediyorlar. Hırsız olayları da çok ayıp. Rize seyircisine sormak istiyorum. Yüzüme çakı geldi. Bana neden böyle yaptılar, neden bir şeyler attılar? Ben onlara ne yaptım? Biz sadece çıkıp formamıza yakışır şekilde davranmaya çalışıyoruz. Biz her şeyi bileğimizin hakkıyla kazanmaya çalışıyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Yapılan şeyler artık gerçekten haddini aştı. Biz futbolcular olarak bunu dile getirip üstüne gitmemeliyiz. Bizim görevimiz çıkıp sahada en iyi şekilde gereğini yapmak.''

Eleştirilere her zaman saygısının olduğunu ifade eden Yılmaz,  Galatasaray camiası olarak sonuna kadar üç kulvarda da mücadele ettiklerini ve aslan gibi de yollarına devam ettiklerini kaydetti.

KAYNAK:
AA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER