ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 08 Mayıs 2014 Perşembe 17:56

Galatasaray Kulübü'nden Fenerbahçe'ye yanıt

Galatasaray Kulübünden Fenerbahçeye yanıt

Galatasaray Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası final maçı dönüşü futbol takımını taşıyan uçakta Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahüratlar yapılmasına yönelik açıklama yaptı.


Fenerbahçe Kulübü'nün yazılı açıklamayla tepki gösterdiği konuyla ilgili sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan duyuruda şöyle denildi:

"Uçakta kısa süreli olarak duyulduğu söylenen küfürlerin, kimler tarafından yapıldığının tespiti mümkün olmamıştır. Futbolcularımız da bu tezahüratla ilgilerinin bulunmadığını kendi sosyal medya hesaplarında ve özel görüşmelerinde beyan etmişlerdir. Futbolcularımızın beyanları bizim için esastır. Dönüş uçağında, futbolcularımızın dışında çok sayıda taraftarın da yolcu olarak bulunduğu bilinmektedir."

"Galatasaray'ın, kimler olduğu belirsiz az sayıda kişinin katıldığı, bu tür davranışları tasvip etmesi asla düşünülemez" ifadeleri kullanılan açıklamada, sarı-lacivertli kulübe de tepki gösterilerek, şu görüşler paylaşıldı:

"Fenerbahçe Kulübü'nün, geçmişte kendi futbolcu ile taraftarlarınca gerçekleşmiş buna benzer sayısız olay olduğunu unutmuş görünerek ve kulübümüzle ilgisi olmayan en ufak olayı bahane ederek, son zamanlarda iki camia arasında gerginliğe yol açacak davranış ve söylemleri sıklıkla tekrarlamasını şiddetle kınıyoruz."

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER