ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 11 Nisan 2014 Cuma 19:17

Galatasaray Kulübü'nden Aziz Yıldırım'a yanıt gecikmedi

Galatasaray Kulübünden Aziz Yıldırıma yanıt gecikmedi

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Ünal Aysal yönelik açıklamalarıyla ilgili olarak bildiri yayımladı.


Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan bildiride, "kulüp yönetimlerinin sorumsuz açıklamalarının, Türk sporunu tehlikeye sürükleyeceği" yönünde dün yapılan kulüp açıklamasına, Aziz Yıldırım'ın verdiği "sözde" yanıtın, sorumluluktan, ciddiyetten ve gerçeklerden uzak olduğu savunuldu.

"Aylardır çeşitli platformlarda sürekli olarak dile getirilen ve hemen tamamının Aziz Yıldırım ve ekibi tarafından üretilip, servis edildiği bilinen; kasıtlı, hayal ürünü, yanlışlığı kanıtlanmış ve bir kere daha tekrar edilmekten ibaret iftira ile iddialara cevap verme gereğini bile duymuyoruz" ifadeleri kullanılan açıklamada, "Galatasaray Kulübü Başkanı'nın camialarla sorunu yoktur. Dün yaptığı açıklamanın da camiayla değil, aksine o camianın büyüklüğünün arkasına sığınan küçük bir ekiple ilgili olduğu sağduyulu kamuoyu tarafından anlaşılmıştır" denildi.

Yıldırım'ın açıklamasında Aysal'a yönelik kullandığı, "Türlü nedenlerle adını bile anmaya cesaret edemezken, kongre öncesi Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafı önünde röportaj vermekten sıkılmayan" cümlesine de göndermede bulunulan bildiride, "Galatasaray Spor Kulübü'nün de, başkanı Sayın Ünal Aysal'ın da Atatürk'le ilgili duruşunu, saygısını ve sevgisini sorgulamak kimsenin haddine değildir. Ünal Aysal, O'nun mirasına ve değerlerine, lafla değil, gerçek anlamda sahip çıkan ve Mustafa Kemal Atatürk'ün bayrağını dünya gönderine çeken Galatasaray'ın başkanıdır" görüşlerine yer verildi.

KAYNAK:
AA
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER