ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 23 Ekim 2013 Çarşamba 08:51

Galatasaray - Kopenhag maçı muhtemel ilk 11'i belli oldu

Galatasaray - Kopenhag maçı muhtemel ilk 11i belli oldu

Galatasaray-Kopenhag maçı saat kaçta? Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda? İşte Galatasaray-Kopenhag maçı muhtemel ilk 11'i...


Galatasaray-Kopenhag maçı saat kaçta? Galatasaray-Kopenhag maçı hangi kanalda? Galatasaray-Kopenhag maçı muhtemel ilk 11'i, Galatasaray-Kopenhag maçı hakemi ve yardımcılarıGS-Kopenhag maçı hangi kanaldan yayınlanacak? Avrupa'da yabancı sınırı olmaması, Kopenhag karşısında Mancini'nin elini rahatlatacak. İtalyan hocanın 10 yabancıyı da 18 kişilik kadroya alması bekleniyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Türk temsilcisi Galatasaray'ın, Danimarka'nın Kopenhag takımıyla bu akşam İstanbul'da oynayacak. Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Makedonya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandar Stavrev yönetecek. Galatasaray Kopenhag maçı D-Smart'dan canlı yayınlanacak. Stavrev'in yardımcılıklarını Marjan Kirovski ve Dejan Kostadinov yaparken, maçın dördüncü hakemi Nikola Karakolev olacak. Karşılaşmada ilave yardımcı hakem olarak Dimitar Meckarovski ve Goran Spirkoski görev yapacak.

Maç: Galatasaray Kopenhag
Saat: 21:45
Yayın: D-Smart 77. kanal
Stad: TT Arena

Avrupa'da yabancı sınırı olmaması, Kopenhag karşısında Mancini 'nin elini rahatlatacak. İtalyan hocanın, 10 yabancıyı da 18 kişilik kadroya alması bekleniyor. Karabük maçında tribüne çıkan Riera, Eboue ve Bruma yarın ilk 11'de forma giyecekler.

G.Saray'ın muhtemel 11'i şöyle:

Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Riera, Bruma, Selçuk, Melo, Sneijder, Burak (Amrabat) ve Drogba.

Galatasaray Kopenhag maçı D-SMART SMART SPOR‘dan yayınlanacak. SMART SPOR, D-SMART 77. kanalda izlenebilir.

Mancini, Grubun düğümü son maçta çözülecek

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Kopenhag ile yapacakları maç öncesi kadroyu hemen hemen belirlediğini ancak hala karar vermediği isimler olduğunu söyledi.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mancini, Kopenhag maçında nasıl bir kadro tercihi yapacağı konusunda, "Yarınki takımı aşağı yukarı berlidim. Kafamda karar vermediğim birkaç eksiğim var" derken, sakatlığı bulunan Hakan Balta'nın yerine forma giyecek ismin de henüz netleşmediğini kaydetti.

Danimarka temsilcisi karşısında nasıl bir futbol sergileyeceklerinin ancak sahada görülebileceğini anlatan Mancini, "Biz Juventus karşısında Torino'da aldığımız 1 puanla grubu açık hale getirdik. İnanıyorum ki grubun düğümü Juventus ile yapacağımız son maçta çözülecek. Çok fazla hata yapmayacağımızı ve şansımızı bu son maça taşıyacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

Kopenhag'ı da kesinlikle küçümsemediklerine vurgu yapan İtalyan teknik adam, "Kopenhag'ı küçümsemeyeceğiz. Önümüzdeki maçlara tek tek odaklanmamız lazım. Rakibimiz çok sağlam, iyi defans yapan, sahada iyi yayılan bir takım. Duran toplarda ve kontra ataklarda tehlike yaratabiliyorlar. Bunları zaten biliyoruz. Zaten Şampiyonlar Ligi'nde zayıf takım yok. Bizim yarın nasıl oynayacağımız ve bunun galibiyete nasıl katkı yapacağı önemli" ifadelerini kullandı.

"Grup için puan hesabı yapmadım"

Gruptan üst tura çıkabilmek için nasıl bir puan hesabı yaptığı yönündeki soru üzerine İtalyan çalıştırıcı, "Ben böyle bir puan hesabı yapmadım. Maçlara tek tek bakmak gerektiğine inanıyorum. Şimdi önümüzde Kopenhag maçı var ve yarın bu karşılaşmayı kazanmamız lazım. Sonra da rakibimizle oynayacağmız ikinci maçı düşüneceğiz" şeklinde konuştu.

İtalya Milli Futbol Takımı'na veya Avrupa'da başka bir kulübe gidebileceği yönünde haberlerin devam etmesi konusuna da değinen Mancini, "Daha önce birkaç kez söylediğim gibi kontratımda böyle bir madde yok. Ben işimi iyi bilen bir profesyonelim. Galatasaray'da 3 senelik kontratım var ve bu süre boyunca da buradaki işime konsantreyim" ifadelerini kullandı.

Galatasaray takımının kondisyon düzeyinden yakınmasıyla ilgili olarak, bunu yöneltilen bir soru üzerine ifade ettiğini söyleyen Mancini, "Sezon devam ediyor ve takımı devraldık. Önemli olan oyuncularla ilişkimin iyi bir şekilde kurulması ve bu da zaman alacak bir süreç. İstenilen seviyeye gelmemiz 10 günde olabilecek bir şey değil. Ama zaman içinde istenilen noktaya geleceğiz" dedi

Burak Yılmaz konusu

Mancini, görüşme yaptığı oyunculardan Sneijder'in yakaladığı çıkışa atıfta bulunularak, Burak Yılmaz'la da böyle bir görüşme yapıp yapmayacağı sorusuna, "Sadece Sneijder'le değil, bütün oyuncularımla konuşuyorum. Sneijder, Kardemir Karabükspor maçında çok iyi oynadı. Burak Yılmaz'a gelince; golcülerin gol  atamadıkları dönemleri, zaman zaman böyle durumları olabiliyor. Ama gol attıkları zaman da arkası geliyor. Bu tip zamanlarda yapılması gereken, çalışmalara en iyi şekilde devam edip, maçlarda güzel oyunu sürdürmek" yanıtını verdi.

İtalyan teknik adam, Bruma'nın kadroda olup olmayacağı konusunda da Portekizli futbolcunun 18 kişilik kadroda yer alacağını belirtti.

"Terim tezahüratları normal"

Roberto Mancini, sarı-kırmızılı taraftarların teknik direktör Fatih Terim için tezahürat yapmaya devam etmelerini normal karşıladığını söyledi.

Terim'in Galatasaray için çok önemli bir antrenör olduğuna vurgu yapan Mancini, "Taraftarların Terim'in ismini söylemesi normal. O, bu kulüp için önemli bir isim. Bu durum beni etkilemiyor" diye konuştu.

Muslera: "Kopenhag'ı iki maçta da yenebilecek güçteyiz"

Basın toplantısında yer alan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera da Kopenhag karşısında her iki maçı da kazanabileceklerini kaydetti.

Real Madrid'e farklı yenilerek Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptıklarını ancak Juventus maçında aldıkları 1 puanın Kopenhag karşılaşmalarını daha önemli hale getirdiğini aktaran Muslera, "Kopenhag takımına olan saygımız çok fazla ama onları iki maçta da yenebilecek güçteyiz" şeklinde görüş belirtti.

Maçın hazırlıklarını tamamladı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda yarın Kopenhag ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen ve ilk 15 dakikalık bölümü basın mensuplarına açık tutulan çalışmada, futbolcuların moralli oldukları gözlendi.

Sarı-kırmızılı takımın antrenmanında, sakatlıkları bulunan Hamit Altıntop, Gökhan Zan ve Hakan Balta yer almadı.

Başkan Aysal antrenmanı izledi

Galatasaray takımının antrenmanını, kulüp başkanı Ünal Aysal da saha kenarından takip etti. Antrenmanın başlamasının ardından sahaya inen ve basın mensuplarının oturduğu tribüne gelen Aysal, buradan çalışmayı izledi.

Maçla ilgili görüşleri sorulan Aysal, "Şu anda önümüzde çok güzel bir manzara var. Açıklamada bulunmayacağım. Yarın maçtan sonra konuşuruz" demekle yetindi.

ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER