ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 29 Ağustos 2014 Cuma 19:59

Galatasaray ilk maçı nerede olacak?

Galatasaray ilk maçı nerede olacak?

Galatasaray, ligin ilk haftasında yarın Bursaspor ile oynayacağı maç için kente geldi.


Spor Toto Süper Lig’in açılış haftasında yarın Bursa Atatürk Stadyumu’nda Bursaspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, Bursa’ya geldi. Öğle saatlerinde yaptığı antrenmanın ardından feribotla Yalova’ya geçen kafile, ardından karayolu ile Bursa’ya hareket etti. Sarı-kırmızılılar daha sonra Bursa’da bir otele geçti.

Öte yandan Galatasaray’ın konaklayacağı otele güvenlik görevlileri kimseyi yaklaştırmadı. Basın mensuplarının görüntü alması da engellenirken, otelin güvenlik görevlisinin eline bijon anahtarı alarak medya mensuplarını otelden uzaklaştırması tepkilere sebep oldu. Basın mensupları ile güvenlik görevlileri arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Ayrıca karşılamaya sarı-kırmızılı taraftarların gelmemesi de dikkat çekti. Sarı-kırmızılıların Bursa kafilesinde şu isimler yer alıyor:

"Fernando Muslera, Sinan Bolat, Eray İşcan, Veysel Sarı, Alex Telles, Semih Kaya, Hakan Balta, Aurelien Chedjou, Koray Günter, Furkan Özçal, Birhan Vatansever, Felipe Melo, Olcan Adın, Selçuk İnan, Yekta Kurtuluş, Nordin Amrabat, Yasin Öztekin, Armindo Bruma, Burak Yılmaz, Wesley Sneijder, Umut Bulut."




KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER