ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 25 Ocak 2014 Cumartesi 09:57

"Galatasaray ikinci olsun abi"

"Galatasaray ikinci olsun abi"

Beyaz Show'da stüdyoda bulunan Türkiye'de 2. yüz nakli ameliyatı yapılan Cengiz Gür'ün Galatasaray'la ilgili yaptığı espiri Beyaz ve Saba Tümer'i gülme krizine soktu.


Kanal D’de yayınlanan sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show'a bu hafta konuk olarak pop müziğin güçlü yorumcularından Mustafa Ceceli, Saba Tümer, oyuncular Gürbey İleri ve Serenay Aktaş katıldı.

Seyirciler arasında bulunan Türkiye'de 2. yüz nakli ameliyatı yapılan Cengiz Gür Beyaz Show'da Galatasaray yönetimine seslenerek bir ricada bulundu. Gür doktorum 'Serdar Nasır adına bir Galatasaray forması istiyorum. Ona hediye edeceğim' diye isteğini belirtti. Bunun üzerine Beyaz formayı doktorun için istiyorsun kendi adına ne istiyorsun diye sordu. Bunun Üzerine Cengiz Gür kısa bir süre duraksadıktan sonra Galatasaray'ın ikinci olmasını istiyorum diye cevap verdi. Beyaz, 2anlamadım ne istiyorsun?' diye ikinci defa sordu ve yine aynı cevabı aldı. Bunun üzerine Saba Tümer ve Beyaz bir kahkaha atarak Gür'ün verdiği cevabı alkışladı. Cengiz Gür Abi ben Fenerbahçeliyim. Şampiyon biz olalım da onlar kaçıncı olurlarsa olsunlar diye konuştu. Beyaz da 'hak eden şampiyon olsun' diye karşılık verdi. 

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER