ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 15 Şubat 2014 Cumartesi 13:22

"Galatasaray galibiyet için oynar"

"Galatasaray galibiyet için oynar"

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, UEFA'nın düzenlediği Galatasaray-Chelsea eşleşmesinin sonucu anketi hakkında önemli açıklamalarda bulundu.


Galatasaray ligde zirveyle farkı kapattı, kupada gruptan çıktı.

Fanatik'in hbaerine göre, taraftarların aklının bir tarafında hep Chelsea kapışması var. 26 Şubat’ta Arena’daki karşılaşmaya sayılı günler kala UEFA da nabzı tutmaya başladı. Kurumun resmi internet sitesi, taraftarlarca oylanan maçlarla ilgili skor tahminlerine yer verdi.

Futbolseverler Galatasaray- Chelsea maçı için ‘1-1’ olasılığı üzerinde birleşti. Mourinho’nun ekibine karşı gollü beraberlik dışardan bakınca ‘kötü’ sayılmayacak bir skor gibi duruyor ama Cim Bom’un patronu bu seçeneği aklından bile geçirmiyor. UEFA’daki anketi yorumlayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, bomba gibi açıklamalar yaptı.

Her zaman her yerde

26 Şubat öncesinde kendilerini başka önemli maçların da beklediğinden bahsederek söze giren Aysal, “Daha Chelsea müsabakası için bir tahminde bulunmak erken olur” dedi ama UEFA’nın anketini hatırlattığımızda tavrı değişti.

Bir beraberlik beklemediğini söyleyen Başkan, “Galatasaray her platformda her statta ve şartta sadece galibiyet için oynar. Rakibin kim olduğunun önemi yoktur. O nedenle ben takımımızdan galibiyet bekliyorum. Bunu alacak güce sahip olduğumuzdan da eminim” sözleriyle hedefi gösterdi.

Tarihe bakmak yeter

Her fırsatta Galatasaray’ın dünyanın en büyük 10 kulübünden biri olması için çalıştıklarını belirtip Şampiyonlar Ligi’ne de çok önem verdiklerini söyleyen Ünal Aysal, “Galatasaray takımı sahada konuşmayı bir gelenek haline getirmiştir. Avrupa’da bundan önce neler yaptığımızı görmek için tarih sayfalarını çok gerilere gitmeden bir karıştırmak yeter” mesajlarını gönderdi. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER