ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 10 Mart 2014 Pazartesi 08:36

Galatasaray Drogba ile sözleşme imzalayacak mı?

Galatasaray Drogba ile sözleşme imzalayacak mı?

Galatasaray'ın tecrübeli oyuncusu Dorgba, Karabükspor ve Chelsea maçlarında yönetimin gözüne girerse sözleşme için pazarlıklar başlayacak.


Sarı-kırmızılılar, Karabükspor ve Chelsea maçlarında başarılı olması halinde yeni sözleşme için Drogba ile hemen görüşmelere başlayacak. Tecrübeli oyuncu deplasmanda oynanacak bu karşılaşmalarda beklentilere yanıt veremezse pazarlıklar yeniden sezon sonuna bırakılacak.

Skorer'in haberine göre, Galatasaray, Didier Drogba’dan kolay vazgeçmeyecek. Cim-Bom’da, Akhisar Belediyespor maçında alınan farklı galibiyet kadar Fildişi Sahilli yıldızın müthiş performansı büyük sevinç yarattı.

Skorer'in haberine göre, yarın 36 yaşına girecek olan tecrübeli oyuncunun muhteşem dönüşü yönetim ve teknik kadroyu fazlasıyla memnun ederken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Drogba ile kısa süre içinde masaya oturulması kararlaştırıldı. Yeni sözleşme için daha önce Drogba’ya sezon sonuna randevu veren sarı-kırmızılı yöneticiler, Karabükspor ve Chelsea ile deplasmanda oynanacak maçların ardından görüşmelere başlanması konusunda fikir birliğine vardı.

Bu iki maçta Drogba’nın performansını gözlem altına alacak olan Teknik Direktör Roberto Mancini ve yönetim, Fildişi Sahilli futbolcunun ortaya koyacağı futbola göre, “devam edelim” diyecek ya da görüşmeleri yine sezon sonuna erteleyecek.

Bu arada sarı-kırmızılı yönetim, yola devam edilirse Drogba’nın 4 milyon euro olan yıllık ücretinde indirim talep etmeyecek ancak sözleşme süresinin golcü oyuncunun istediği gibi 2 yıl değil, 1 yıl olarak anlaşmada bulunmasını şart koşacak. Bilindiği gibi Galatasaray’ın kararsızlığı ve görüşmeyi sezon sonuna bırakması nedeniyle Drogba kendisini isteyen kulüplerle temaslara başlamıştı.

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER