ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 18 Eylül 2013 Çarşamba 07:24

Galatasaray Devler Ligi'ne çok kötü başladı

Galatasaray Devler Ligine çok kötü başladı

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, B Grubu'ndaki ilk maçında İspanyol devi Real Madrid'den 6-1'lik ağır bir yenilgi aldı.


Sarı kırmızılı taraftarların 'Tek krallık Galatasaray' yazılı bir kreografiye imza attığı gece adeta bir kabusa dönüştü. Ronaldo'nun 3 gol 1 asist ile oynadığı gecede sarı kırmızılı futbolcular bir varlık gösteremedi. Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta sahadan beraberlikle ayrılan Cimbom, kötü performansını Real Madrid karşısında da sürdürdü ve kazanamama serisine 4 maça yükseltti.

Maçın golleri ise 33. dakikada Isco, dakika 54 Benzema, 62, 65 ve 90+2 de Cristiano Ronaldo kaydederken Galatasaray'ın tek golü ise 84. dakikada Umut BUlut'tan geldi.

Stat: Türk Tekelom Arena

Hakemler: Mark Clattenburg, Siman Beck, Stephan Child (İngiltere Futbol Federasyonu)

Galatasaray: Muslera, Ebuoe, Chedjou, Dany, Riera, Selçuk İnan, Melo, Engin Baytar (Dk. 61 Bruma), Sneijder, Burak Yılmaz (Dk. 78 Umut Bulut), Drogba (Dk. 46 Amrabat)

Real Madrid: Casillas (Dk. 14 Diego Lopez), Carvajal, Ramos, Pepe, Arbeloa, Modric (Dk. 72 İllarramendi), Khedira, Di Maria, Isco (Dk. 64 Bale), Ronaldo, Benzema

Goller: Dk. 33 Isco, Dk. 54 ve 81 Benzema, Dk. 63, 66 ve 90+1 Ronaldo (Real Madrid), Dk. 84 Umut Bulut (Galatasaray)

Sarı kartlar: Dk. 31 Melo, Dk. 66 Amrabat, Dk. 85 Riera (Galatasaray), Dk. 44 Pepe (Real Madrid)

Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk maçında Galatasaray, kendi sahasında Real Madrid'e 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup oldu. Konuk ekibe farklı galibiyeti getiren golleri Isco, Benzema (2) ve Cristiano Ronaldo (3) kaydetti. Galatasaray'ın tek golü ise Umut Bulut'tan geldi.

47. dakikada Real Madrid etkili geldi. Bu dakikada cezaalanı içindeki Di Maria'nın sert şutunu kaleci Muslera, çıkardı.

48. dakikada Sneijder'in ortasında Burak Yılmaz'ın kafa vuruşu az farkla yandan auta çıktı.

54. dakikada Real Madrid'in ikinci golü geldi. Bu dakikada ortaalanda Melo'nun kafayla uzaklaştırmak istediği topu kapan Di Maria, Benzema'yı gördü. Golcü oyuncu, kaleci Muslera'nın yanından topu filelere gönderdi: 0 - 2.

63. dakikada Real Madrid farkı 3'e çıkardı. Bu dakikada Di Maria'nın sağ çizgi üzerinden yaptığı ortasında Isco kafayla indirdi. Savunmanın uzaklaştırmak istediği top Chedjou'ya çarparak Ronaldo'nun önünde kaldı. Yıldız oyuncu, yakın mesafeden takımının üçüncü golünü kaydetti: 0 - 3.

66. dakikada Real Madrid'in 4. Ronaldo'nun ikinci golü geldi. Bu dakikada Bale'nin kullandığı serbest atışta Ramos'un kafa vuruşu kaleci Muslera'dan döndü. Pozisyonu takip eden Ronaldo, topu filelere gönderdi: 0 - 4.

74. dakikada Khedira'nın pasında sağ çaprazda topla buluşan Bale'nin vuruşunu Muslere çeldi.

77. dakikada Selçuk'un pasında sol çaprazda topla buluşan Bruma'nın sert şutu üstten auta çıktı.

81. dakikada Real Madrid'in 5. golü geldi. Bu dakikada Bale, sol tarafta Ronaldo'yu gördü. Bu oyuncunun ayağının dışıyla yaptığı ortayı Benzema tamamladı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 0 - 5.

84. dakikada Galatasaray'ın golü geldi. Bu dakikada Amrabat'ın sağ çaprazdan yaptığı ortada Umut Bulut, savunmanın arasından ileriye çıkarak vuruşunu yaptı. Meşin yuvarlak kaleci Lopez'in sağından filelere gitti: 1 - 5.

90+1. dakikada Real Madrid, farkı tekrar beşe çıkardı. Bu dakikada Benzema'nın pasında topla buluşan Ronaldo, Chedjou ve Riera'yı çalımladıktan sonra çaprazdan sert vurdu. Top kaleci Muslera'nın yanından ağlarla buluştu: 1 - 6.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele Real Madrid'in 6-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

KAYNAK:
CİHAN
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER