ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 16 Aralık 2014 Salı 00:04

Galatasaray Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı

Galatasaray Başkanlığına aday olduğunu açıkladı

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Turgay Kıran, sarı-kırmızılı kulüpte başkanlığa aday olduğunu açıkladı.


13. Uluslararası Türkiye Spor Adamları Ödül Töreni’ne katılan Turgay Kıran, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Mayıs ayında yapılacak seçimde başkanlığa adaylığını koyacağını açıklayana Kıran, "Bu seçimde de aday olacaktım ama Alp Yalman başkanım aday olunca geri adım attım. Arkadaşlarımın bir kısmı Alp Yalman’ın listesinde bir kısmı Duygun Yarsuvat’ın listesinde, bir kısmını da dışarıda. Galatasaray’ın en yaşlısı ben olmak üzere doğru arkadaşlarımla beraber yarışa hazırız" dedi.

"KULÜBÜN MALİ DURUMU BİZİ ÜRKÜTMÜYOR"

Galatasaray’ın mali durumunun kendilerini korkutmadığını ifade deren Turgay Kıran, "Galatasaray’ın mali durumunu düzeltmek için cebinizden 500 milyon dolar vermek lazım. Bunu kimse yapmadı. Hatta ’cebimden 100 milyon dolar vereceğim’ diyenler de yapmadı. Kulübün borçlarını tekrar yapılandırırak çözmeye çalışacağız. Kulübün mali durumu bizi ürkütmüyor. Biz kulübün mali durumunu iyi biliyoruz. Bazıları gibi biz buraya gelmeden önce böyle bir durum olduğunu bilmiyoruz demiyoruz" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY’IN UEFA’DAN GERİ KALMAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Galatasaray’ın mali Fair-play kriterlerinden dolayı önümüzdeki yıl Avrupa’ya gidememe durumunun sorulması üzerine Kıran, "Galatasaray’ın Avrupa’ya gidememe sıkıntısını Duygun başkanımız açıkladı. Galatasaray’ın UEFA’dan geri kalmaması için çalışacağız. Bunu başaracağımızı düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

 

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER