ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 06 Kasım 2014 Perşembe 13:03

Galatasaray arayışta

Galatasaray arayışta

Galatasary'da alınana farklı yenilgiler sonrasında teknik direktör tartışmaları daha da alavlendi.


Galatasary'da alınana farklı  yenilgiler sonrasında, teknik patron arayışı güncemde. Fanatik' te yer alan habere göre Dortmund hezimeti sonrası Ali Dürüst ve AbdUrrahim Albayrak yerli hoca adayları için kolları sıvadı.

1- Mustafa Denizli

Sarı-Kırmızılılar'da taraftarların da yönetimin de takımın başına gelmesini en çok istediği isim Mustafa Denizli. Yöneticilerin büyük çoğunluğunun, "İyi ve kaliteli bir kadroya sahibiz. Bu takımın tek ihtiyacı, oyuncuları kendine getirecek, onlardan en yüksek verimi alacak bir hoca. Bu konuda kimse Mustafa Denizli'nin eline su dökemez" görüşünde olduğu öğrenildi. Ancak tecrübeli futbol adamını ikna etmek kolay değil. Denizli son yaptığı açıklamada, "Bu sezon takım çalıştırmayı düşünmüyorum. Yorumculuğa devam edeceğim" demişti. Buna rağmen Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst, başarılı teknik adamın fikrini değiştirmek için ellerinden geleni yapmaya kararlı.

2- Ersun Yanal 

Başarılı çalıştırıcı, Fenerbahçe'yi geçtiğimiz sezon rahat bir şekilde şampiyonluğa ulaştırsa da Aziz Yıldırım ile fikir ayrılığı yaşayınca görevinden ayrılmıştı. Taraftarların bir bölümü, Ersun Yanal'ın yaşanan bu olay nedeniyle Galatasaray'da ayrı bir motivasyonla çalışarak ligde başarıyı yakalayacağı görüşünde. Yanal, yönetimin listesinde ikinci sırada yer alıyor. Mustafa Denizli ile anlaşma sağlanamaması halinde, Ersun Yanal için girişimler başlayacak. Deneyimli teknik adam bu konuyla ilgili son açıklamasında, "Galatasaray'dan kimseyle görüşmedim" dese de Sarı-Kırmızılı takımı çalıştırıp çalıştırmayacağıyla ilgili bir şey söylemedi.

3- Hikmet Karaman 

Galatasaray ile adı anılan isimlerden biri de Hikmet Karaman. Deneyimli teknik adam yaptığı her açıklamada Sarı-Kırmızılılar'ın başına geçmeye talip olduğunu belirterek, "Bu takımı rahatlıkla şampiyonluğa ulaştırırım" ifadelerini kullandı. Daha önce büyük bir takımı çalıştırmamış olması nedeniyle yöneticilerin bir bölümü Karaman ismine çekimser yaklaşıyor. Bazı yöneticiler ise, "En azından sezon sonuna kadar bir anlaşma yapıp kendisine şans verebiliriz" görüşünde. Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak'ın, Mustafa Denizli ve Ersun Yanal ile yapılacak görüşmelerde ilerleme sağlanamaması halinde Hikmet Karaman ile bir araya gelmeleri bekleniyor. 

KAYNAK:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER