ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Kasım 2014 Pazartesi 12:22

Galatasaray Almanya’ya gitti

Galatasaray Almanyaya gitti

Galatasaray, yarın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde deplasmanda oynayacağı Borussia Dortmund maçı için Almanya’ya gitti.


Sarı-kırmızılı takım UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 4. maçında Alman ekibi Borussia Dortmund ile karşılaşacak. İstanbul’da son hazırlıklarını yapan Galatasaray kafilesi bugün sabah saatlerinde Atatürk Havalimanı’ndan özel bir uçakla Almanya’ya uçtu. Galatasaray’da, Pandev kafilede yer almazken, sakatlığı geçen Melo ise takımla birlikte Almanya’ya gitti.



ALBAYRAK: “İYİ MAÇ OLACAK”

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, ligin 8. haftasında Kasımpaşa’yı 2-1 mağlup ettiklerini hatırlatarak, “Dortmund ise Bayern Münih’e mağlup oldu. İyi bir maç olacağını düşünüyorum. Şampiyonlar Ligi’nde devam etmemiz için muhakkak puan alacağız” dedi.



DÜRÜST: “OLMAMIZ GEREKEN YER ŞAMPİYONLAR LİGİ”

Galatasaray Kulübü eski yöneticisi ve Sportif A.Ş.’de görev alması beklenen Ali Dürüst ise iki yarışta da devam ettiklerini belirterek, “Türkiye ligi kıran kırana geçiyor. Amacımız Türkiye Ligi’nde şampiyon olmak ama bizim esas olmamız gereken yer Şampiyonlar Ligi. İnşallah bizi bir üst tura taşıyacak sonuçla döneceğiz. Sonuçtan daha önemli olan Galatasaray’ın bir araya gelmesi. Oyuncularımızda bu ışığı gördük. İnşallah hep beraber eski günlere döneceğiz. Galatasaray 11 kişi çıktığı zaman eksik değil demektir. Bütün oyuncular sakatlık olmadığı müddetçe takımda yer almak için canla başla çalışıyorlar. İnşallah bu maçtan sonra yolumuz daha da açılır” diye konuştu.

Sarı-kırmızılı takım Borussia Dortmund maçı öncesi son antrenmanını bugün Almanya’da TSİ 19.00’da Signal Iduna Park’ta yapacak. Antrenman öncesinde ise teknik direktör Cesare Prandelli ve bir oyuncu basın toplantısı düzenleyecek.

(İHA)

KAYNAK:
İHA
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER