ÖNE ÇIKANLAR :
SPORTÜMÜ
  • GÜNCELLEME: 03 Ekim 2013 Perşembe 23:46

Galatasaray, Akhisar Belediye maçı hazırlıklarına başladı


Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. maçında Juventus ile deplasmanda 2 - 2 berabere kalan Galatasaray'da Süper Lig'in 7. haftasında oynanacak Akhisar Belediye maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Sarı - kırmızılı ekip yeni teknik direktörü Roberto Mancini, Tugay Kerimoğlu, Attilio Lombardo ve Fausto Salsano yönetiminde başladı. Akşam gerçekleşen antrenmanı Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve Sportif Koordinatör Bülent Tulun da takip etti.

Antrenmanda Juventus maçında forma giyen oyuncular rejenarasyon çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise antrenmanın ilk bölümünde organizasyon ve pas çalışması gerçekleştirdi. Ardındansa çift kalede maç yapıldı.

Juventus karşılaşmasında sakatlanarak yerini Gökhan Zan'a bırakan Semih Kaya'nın sağ arka adale üst grup alt yapışma yerinde kas zorlanması tespit edildiği açıklanırken, başarılı savunma oyuncusunun tedavisine başlandığı belirtildi.

Sol dirsek bağlarında zorlanma olan Gökhan Zan ise rejenarasyon çalışmasına katıldı. Sakatlığı devam eden Hamit Altıntop ise tedavisinin ardından salonda ve sahada çalıştı. Eray İşcan ise ameliyatının 10. gününde kaleci antrenörüyle beraber ön çalışmalara başladı.

Galatasaray, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.
 

KAYNAK:
CİHAN
ETİKETLER:
ÖNCEKİ HABER

SONRAKİ HABER